Schuifpoorten Schuifpoorten


Uw (bedrijven)terrein wilt u op een zo veilig mogelijke manier afscheiden. Dat begrijpen wij als geen ander. Met een goed hekwerk houdt u onbevoegden buiten de deur en blijven uw eigendommen veilig afgeschermd. 

Ieder terrein, een eigen oplossing

Geen terrein is hetzelfde, bij ieder terrein hoort een eigen oplossing. Hexta heeft een ruim aanbod schuifpoorten en hekwerk, waardoor wij voor ieder terrein een geschikte oplossing bieden. Wij inventariseren altijd eerst graag samen met u welke risico’s uw terrein en eigendommen lopen. Op basis hiervan geven wij de oplossing dat voor uw terrein geschikt is.

 

Elektrische schuifpoorten

Bedrijfszeker, (in hoge mate) onderhoudsvrij én een moderne en fraaie vormgeving. De elektrische schuifpoorten van Hexta zijn voor ieder terrein een goede oplossing. Van een onze instapschuifpoort tot de Prestige poorten: de elektrische schuifpoorten van Hexta behoren tot de beste in hun soort.

Meer over elektrische schuifpoorten

Handbediende schuifpoorten

Net als bij de elektrische INOVA®-schuifpoorten, is de geleiding van de handbediende schuifpoorten van Hexta weggewerkt in de onderbalk. Hierdoor staan ze garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

 Meer over handbediende schuifpoorten

Hekwerken

Hekwerk dient als afscheiding van uw (bedrijven)terrein, maar is met name bedoelt om als afrastering uw eigendommen veilig af te schermen voor onbevoegden. Niet ieder hekwerk is geschikt als veilige afscheiding voor uw erf of bedrijventerrein. Bekijk hieronder ons aanbod aan hekwerken. Wilt u een oplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze hekwerken

 

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat is sterk en heeft tegelijk een open aanblik. Door de gelaste stalen matten is het erg krachtig, terwijl het door de maaswijdte transparant oogt. Staafmat heeft bovendien een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze staafmatten zijn er in de volgende uitvoeringen: DM(C), DMKLC & DMS. 

Meer over dubbelstaafmat

 

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk heeft zowel een representatieve als solide uitstraling. Al onze spijlenhekwerken zijn voorzien van fraaie blinde verbindingen, die vrijwel niet zijn te demonteren door derden. Naast onze standaard uitvoeringen kunnen we spijlenhekwerken ook volledig op maat maken, op basis van uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer over spijlenhekwerk

 

Gaashekwerk

Het gaashekwerk van Hexta is een relatief goedkope en functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt dit hekwerk een effectieve beveiliging. Plaatsing is mogelijk met of zonder bovenbuis.

Meer over gaashekwerk

 

Plantsoenhekwerk

Het plantsoenhekwerk is specifiek ontwikkeld voor de bescherming van het plantsoen in de bebouwde kom en heeft een onopvallende uitstraling en is publieksvriendelijk, het is opgebouwd uit staanders Ø 60 die in de grond worden geheid. Plantsoenhekwerk is verkrijgbaar in een
standaard en zware uitvoering.

Meer over plantsoenhekwerk

 

Bouwhekwerk

Door toegenomen (georganiseerde) criminaliteit is een veilige bouwafrastering onmisbaar op bouwplaatsen. Met name de waardevolle apparatuur in bouwketens vereist moderne veiligheidsmaatregelen. Hexta heeft hiervoor de juiste oplossing(en).

Meer over bouwhekwerk

 

Hekwerk voor sportvelden

Hexta heeft alles wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust sportveld, van ballenvangers tot afrastering. Met onze oplossingen, gespecialiseerd voor iedere sport, wordt optimaal ingespeeld op het betreden van velden en het veilig genieten van de diverse sporten. Bekijk onze oplossingen:

 

Speelkooien

Afhankelijk van gebruiksintensiviteit heeft Hexta diverse oplossingen voor speelkooien. Hexta heeft range van zeer solide en geluidsarme speelkooien tot high-tec speelplaatsen met geïntegreerde digitale game mogelijkheden.

Meer over speelkooien

 

Schuifpoorten en diverse

Of het nu gaat om een klassieke draaipoort of een schuifpoort van 32 meter. Voor ieder terrein, een eigen oplossing. Hexta levert stalen poorten met een aandrijving die tot honderden keren per dag op gaat. Mede daarom worden de Hexta schuifpoorten door heel Nederland aangevraagd en op cruciale plaatsen geplaatst. Waar een weigerende poort niet gewenst wordt, staat een Hexta (schuif)poort. 

Bekijk onze schuifpoorten

Draaipoorten

Draaipoorten zijn erg stevig en kunnen extra beveiligd worden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Met deze toevoegingen is het vrijwel onmogelijk om over de poort heen te klimmen. Voor nog meer zekerheid kunt u uw poort eventueel extra beveiligen door hierop detectiesystemen te laten monteren door ons.

Meer over draaipoorten

 

Slagboom

Het assortiment van Hexta-slagbomen voldoet aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot gebruik en conservering. De verschillende types zijn toepasbaar bij diverse doorrijbreedtes en verkeersintensiviteit.

Meer over slagbomen

 

Speedgate

Speedgates zijn dé oplossing voor een snelle doorgang. Bij steeds meer terreinen is beveiliging een vereiste, maar dat mag niet ten koste gaan van de doorstroming. Een speedgate is de ideale combinatie tussen een afgesloten, maar tegelijk snel te openen doorgang. De speedgates van Hexta behoren tot de beste in hun soort.

Meer over speedgates

 

Doorrijbeveiliging

Hexta levert ook wegblokkades voor zware voertuigen, bijvoorbeeld voor het bestrijden van criminaliteit. Deze wegblokkades zijn leverbaar tot een breedte van 6 meter. Ook leveren we hydraulische pilaren en schuifhekken tegen doorrijden. Dit laatste is een elegante oplossing voor bijvoorbeeld autodealers.

Meer over doorrijbeveiliging

 

Tourniquet

Een tourniquet is de ideale manier voor regulering en controle van voetgangersverkeer. De tourniquets van Hexta zijn uit te breiden met diverse toegangscontrolesystemen en kenmerken zich door hun absolute topkwaliteit.

Meer over tourniquets

 

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.