Bouwhekwerk Bouwhekwerk


De criminaliteit op bouwplaatsen stijgt. Met name in bouwketens is steeds meer waardevol apparatuur te vinden, waardoor een sterke en veilige bouwafrastering onmisbaar is. Met Hexta heeft u de juiste partner om uw bouwplaats goed te beveiligen. 

Vraag direct advies


Bouwplaats beveiliging dankzij bouwafrastering

Wilt u uw tijdelijke bouwplaats beveiligen? Hexta heeft voor bouwplaatsen een uitstekende en voordelige oplossing. Wij voorzien de gelaste verzinkte buizen van draadmat. Deze lassen we afzonderlijk op het frame en brengt daardoor extra stevigheid. Hierbij zijn uiteraard ook zwaardere uitvoeringen mogelijk.

bouwafrastering-2.jpg

Drievoudige beveiliging dankzij ObDetA

Observeren, detecteren en afschrikken. Dat is waar ObDeTa voor staat en is voor bouwplaatsen die éxtra veiligheidsmaatregelen nodig hebben een uitkomst. Zeker voor bijvoorbeeld bouwketens is dit drievoudige beveiligingssysteem een perfecte oplossing. Dankzij de goede en gebruiksvriendelijke technieken worden inbraak en diefstal vrijwel onmogelijk. Bovendien is het systeem demontabel, u herplaatst dit dus eenvoudig bij een volgend bouwproject. 

hexta-obdeta.jpg

Bouwhekwerk laten plaatsen?

Wilt u een sterke en veilige bouwafrastering of ObDeTa beveiliging voor uw bouwplaats? De specialisten van Hexta denken graag met u mee. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op. 


Bekijk de andere oplossingen van Hexta voor uw bouwplaats

Uiteraard gaat een goede bouwafrastering gepaard met kwalitatieve toegangscontrole. Bekijk onderstaande schuifpoorten die voor uw bouwplaats geschikt kunnen zijn:

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.