Hekwerk & Schuifpoorten Hekwerk & Schuifpoorten


Hekwerk dient als afscheiding van uw (bedrijven)terrein maar is met name bedoeld om als afrastering uw eigendommen veilig af te schermen voor onbevoegden. Niet ieder hekwerk is geschikt als veilige afscheiding voor uw erf of bedrijventerrein. Daarom inventariseren we eerst  graag samen welke risico’s uw eigendommen lopen en welk hekwerk hiervoor het meest geschikt is. 

Van simpel tot uiterst complex

Van dubbelstaafmathekwerk tot bouwafrastering, Hexta levert dan ook maatwerk wanneer gevraagd of juist een simpele oplossing. Uiteraard onderscheiden we ons door onze service en kennis. 

Sinds 2003

Hiernaast levert Hexta al sinds 2003 terreinbeveiliging & hekwerk van top niveau. Of het nu gaat om een klassieke draaipoort of een schuifpoort van 32 meter. Voor ieder terrein, een eigen oplossing. Door middel van stalen poorten en een aandrijving die tot enkele honderden keren per dag op gaat. De poorten blijven goed functioneren en op veel plaatsen over Nederland staan Hexta poorten op cruciale plaatsen. Waar een weigerende poort niet gewenst wordt staat een Hexta (schuif)poort.

Spijlenhekwerk 

Een representatief hekwerk met een solide uitstraling. De spijlenhekwerken zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Al onze spijlenhekwerken zijn voorzien van fraaie blinde verbindingen, die het haast onmogelijk maken om te demonteren voor derden. Hiernaast is deze standaard oplossing ook door ons afdeling in Wolvega helemaal aan te passen aan de wensen van de klant.

Dubbelstaafmat

Het dubbelstaafmathekwerk van Hexta is sterk en tegelijkertijd transparant. Het behoort tot de absolute top en heeft een interessante prijs kwaliteitverhouding te opzicht van de concurrentie. Voor elk project is de mogelijkheid om de spijlen op de gewenste afstand te maken.  Hiernaast is er ook een zwaardere en nog steviger variant, de DMS Security. De laatste variant is door de speciaal ontwikkelde afdeklijst niet door derden te demonteren.

Gaashekwerk 

Het gaashekwerk van Hexta is prijstechnisch hét ideale product voor een goede afrastering op plekken waar beperkte eisen worden gesteld. Het meest toegepaste hekwerk voor transparante afscheidingen zoals kinderboerderijen en recreatieplaatsen. Dit gaashekwerk wordt veelal op kinderboerderijen en op sportvelden geplaatst. Uiteraard kunnen deze hekwerken ook gecombineerd worden met een eindwaaier.

Plantsoen

De logische en onopvallende afscheiding voor plantsoenen en andere openbare ruimten. Het voorkomt schade door verkeer en voetgangers. Dit wordt door Hexta zelf gefabriceerd en is voorzien van sluitingen die door derden niet losgemaakt kunnen worden. Hierdoor wordt de veiligheid gegarandeerd voor zowel kinderen als voor het plantsoen.

Bouwterreinen 

Door toegenomen (georganiseerde) criminaliteit is een veilige bouwafrastering onmisbaar op bouwplaatsen. Met name de waardevolle apparatuur in bouwketens vereist moderne veiligheidsmaatregelen. Hexta heeft hiervoor de juiste oplossing(en). Dit kan door klassiek bouwhekwerk en doormiddel het Obdeta hekwerk waarin ook voor een tijdelijke toepassing schokdraad kan worden toegepast.

Sportcomplex

Of het nu een sportpark of een volledige designdraaipoortsysteem betreft, Hexta heeft hiervoor de oplossing. De Nova prestige is dan ook echt het paradepaardje. Deze wordt gevolgd door onze Nova lijn. Hiernaast biedt Hexta ook sportpoorten en gaaspoorten aan.

Schuifpoorten van A-kwaliteit

De elektrische schuifpoorten van Hexta behoren tot de beste en fraaiste in hun soort. Geen enkele andere poort is zo bedrijfszeker en onderhoudsvrij als de INOVA® schuifpoorten met zijn unieke in de onderbalk weggewerkt aandrijvingssysteem. Hiernaast beschikken we ook over de Secunova schuifpoorten. Dit is de top onder de schuifpoorten. Een zware constructie en uniek, in de onderbalk weggewerkt aandrijfsysteem zorgen voor jarenlang probleemloos functioneren. Ook bij zeer intensief gebruik. Kortom, voor wie het beste en mooiste wil. Door verhogen van standaarden heeft onze concurrentie hier geen antwoord op.

Handbediende schuifpoorten

De Hexta-handbediende schuifpoorten zijn uitgerust met dezelfde techniek (weggewerkte geleiding in de onderbalk) als de elektrisch Inova-schuifpoorten en staan dus garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

Tourniquet 

Een tourniquet is de ideale manier voor regulering en controle van voetgangersverkeer. De tourniquets van Hexta zijn uitbreidbaar met diverse toegangscontrolesystemen. Door de hoge eisen van Hexta wordt hier alleen topkwaliteit afgeleverd. Deze oplossing is voor ieder terrein anders. 

Speedgates

Speedgates zijn dé oplossing voor een snelle doorgang. Steeds meer terreinen moeten om uiteenlopende redenen worden beveiligd. Een speedgate is de ideale combinatie tussen goed afgesloten en een snelle doorgang. Hexta heeft hier de oplossing voor.

Wegblokkades 

Ook levert Hexta wegblokkades voor zware voertuigen, dit met de toegenomen criminaliteit en terroristische aanslagen vandaag de dag een geruststellende geachte. Deze wegblokkades worden tot 6 meter breed geleverd. Naast blokkades kunnen er ook hydraulische pilaren worden geleverd. Tenslotte kan Hexta ook een elegante oplossing bieden tegen doorrijden in de vorm van een schuifhek. Deze oplossing is vaak de uitkomst voor autodealers en andere vergelijkbare partijen.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.