Doorrijbeveiliging Doorrijbeveiliging


Hexta levert ook wegblokkades voor zware voertuigen, bijvoorbeeld voor het bestrijden van criminaliteit. Deze wegblokkades zijn leverbaar tot een breedte van 6 meter. Ook leveren we hydraulische pilaren en schuifhekken tegen doorrijden. Dit laatste is een elegante oplossing voor bijvoorbeeld autodealers.

Doorrijbeveiliging(VB)

Met de Hexta-doorrijdbeveiliging zijn uw eigendommen goed beveiligd tegen diefstal. Deze doorrijdbeveiliging bestaat uit zeer solide zware stalen en rambestendige Inova schuifbalken die zijn voorzien van de speciale, in de onderbalk weggewerkte, Inova geleiding. Hierdoor kunnen openingen in de doorrijdbeveiliging worden gecreëerd.

  • Sierlijke en elegante entree van uw bedrijfsterrein
  • De staanders (kokerprofiel 100 x 80) worden aangestort met beton en geven samen met de doorgevoerde bovenbuis een optimale bescherming tegen doorrijden van auto’s
  • Bij openingen wordt een schuifbuisconstructie toegepast van kwalitatief zeer hoogstaande Inova-balken en geleiding. De balken en geleidingen kennen een lange levensduur en zijn zeer rambestendig.

doorrijbeveiliging-5.jpg

Pillars

Hexta heeft fraaie en robuuste range hydraulische pillars in haar leveringsprogramma die op afstand bestuurbaar zijn. 

Automatische palen worden geplaatst op plekken waar veel voertuigen passeren die op toegang worden gecontroleerd en daarna geautoriseerd. Met een hydraulische aandrijving verdwijnen de palen automatisch in en uit de grond.

pillar-2.jpg

Het toegangscontrolesysteem regelt wanneer de palen automatisch inzinken of juist niet. Bijvoorbeeld bij voertuigen met een transponder in het voertuig, door middel van kentekenherkenning, op basis van een tijdsregeling, chipkaart, of andere instelling in het programma.

Wegblokkade 

Voor wie zeker wil zijn dat ook zeer zware voertuigen niet ongewenst het terrein mogen binnenkomen, heeft Hexta zwaar uitgevoerde roadblockers. Leverbaar tot een breedte van 6 meter! Leverbaar met onze toegangscontrolesystemen

  • De Roadblocker van Hexta is ontworpen om zware voertuigen tegen te houden
  • De hydraulische aandrijving wordt onder het wegdek in de betonfundatie verwerkt
  • Leverbaar tot doorgang van 6 meter
  • Opties: verkeerslichten, toegangszuilen, doorrij-signaal

 

roadblock-2.jpg

Kortom, voor ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.