Draaipoort Draaipoort


Hexta heeft een volledig nieuw ontwikkelde serie hoogwaardige draaipoorten die geschikt zijn voor intensief gebruik en jarenlang mee gaan. De poorten zijn uitgerust met innovatieve technieken zoals een volledig weggewerkte scharnierconstructie.

Afsluiting 

Draaipoorten zorgen voor een goede afsluiting van brede en smalle doorgangen. Dankzij de hoge mate van veiligheid die een draaipoort biedt, zijn ze ook zeer geschikt voor bedrijven- en industrieterreinen.

img-1896.jpg

Veiligheid 

De poorten zijn erg stevig en kunnen extra beveiligd worden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Met deze toevoegingen is het haast onmogelijk om over de poort heen te klimmen. Mocht u helemaal geen risico willen lopen, dan kunt u eventueel nog uw poort extra beveiligen door detectie-systemen op uw poort te laten monteren. Hiermee worden onbevoegden voortijdig al gesignaleerd.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.