Sportpoort Sportpoort


Specifiek voor sportvelden heeft Hexta een breed assortiment gelaste sportpoorten die naadloos aansluiten bij het aangrenzende hekwerk. Hoogwaardige kwaliteit en constructie maken deze poorten geschikt voor intensief gebruik en vele jaren probleemloos functioneren.


Staalmatten

Sportpoorten zijn voorzien van staalmatten dit vanwege hetzelfde aanzicht. harmoniëren zij prima met gaas- of dubbelstaafmatafrastering. De poorten hebben een stevige framecontructie en zijn zeer solide. De gaaspoort is gebouwd voor jarenlang gebruik en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Dubbelstaafmat

Deze poorten zijn bij uitstek geschikt in gaas- of dubbelstaafmatafrastering, omdat zij vrijwel hetzelfde aanzicht hebben en daardoor nauwelijks opvallen. De stevige kokerprofielstaanders zijn gefundeerd door middel van een frameconstructie, waardoor zij niet kunnen wijken.

draaipoort-sportpoort-3.jpg

Vleugels

De vleugel is voorzien van een gelaste staalmat en volledig omrand door kokerprofiel. De staalmatpoort is een poort die is gebouwd op jarenlang gebruik en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.