Draaipoorten Draaipoorten


Draaipoorten zijn perfecte manieren om toegang tot uw terrein te verkrijgen - of juist af te sluiten. Door een draaipoort te combineren met een overeenkomend spijlenhekwerk, zorgt u voor de beste combinatie. 

Bij Hexta heeft u de keuze uit de volgende soorten draaipoorten:

 

Vraag direct advies


Bevestigen van uw draaipoort

De draaipoorten van Hexta zijn stevig en betrouwbaar. Eventueel kunt u de draaipoorten uitbreiden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Dit zorgt voor extra beveiliging van uw terrein en maakt overklimmen vrijwel onmogelijk. Voor de zwaarste beveiliging van uw poorten, monteren wij wanneer gewenst detectiesystemen op uw draaipoort. Met deze extra terreinbeveiliging signaleert u onbevoegden vroegtijdig.

 

Kwalitatieve sloten dankzij Locinox

Locinox is een trendsetter als het gaat om sloten, deurkrukken en meer voor hekwerken en schuifpoorten. Als innovatief bedrijf kiest Hexta dan ook vaak voor Locinox sloten en deurkrukken. Dankzij de veelzijdigheid van Locinox bieden we zowel licht als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk.

Locinox slot hekwerk

Kleurstelling van Hexta draaipoorten

Onze draaipoorten zijn in het geheel verzinkt en worden optioneel voorzien van een duurzame coating. Uiteraard worden de draaipoorten op aanvraag in elk gewenste RAL-kleur geleverd.

 

Wilt u advies welke draaipoort het meest geschikt is voor uw terrein of hekwerk? Vul dan onderstaand contactformulier in. De experts van Hexta kijken graag samen naar de mogelijkheden voor uw terrein! 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.