Draaipoorten Draaipoorten


Draaipoorten zijn erg stevig en kunnen extra beveiligd worden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Met deze toevoegingen is het vrijwel onmogelijk om over de poort heen te klimmen. Voor nog meer zekerheid kunt u uw poort eventueel extra beveiligen door hierop detectiesystemen te laten monteren door ons.


SR

De SR draaipoort is een solide uitgevoerde draaipoort met eenvoud als kenmerk. De poort- vleugelconstructie en poortpilasters zijn voor diverse doorgangen op elkaar afgestemd, waardoor de poort met gemak de grootste belastingen weerstaat. De poortvleugels kunnen 180° opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren.

 anyconv-com-vesta-ddp-4000-x-2000-met-foto.png

SV

De SV draaipoort is een goed functionerende, solide uitgevoerde draaipoort met eenvoud als kenmerk. De afstand tussen de vierkante spijlen is 110 mm. Dit beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen. De poort- vleugelconstructie is uitermate stevig. De poortpilasters zijn voor diverse doorgangen op elkaar afgestemd, waardoor de poort met gemak de grootste belastingen weerstaat. De poortvleugels kunnen 180° opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren.

anyconv-com-tyro-ddp-4100x2000-met-foto.png

SRD

De SRD draaipoort is een goed functionerende, solide uitgevoerde draaipoort. Dankzij de spijlen die door de liggers lopen, straalt de poort elegantie uit. Door de verlaagde positionering van de bovenligger wordt er een ander hoogte-effect gerealiseerd. De poorten lijken lager dan zij in werkelijkheid zijn. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor deze poorten met hun stijlvolle uitstraling en goede functionaliteit. De poortvleugels kunnen 180° opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren. Vanaf 150 cm hoog bieden de aan boven- en onderzijde afgeschuinde spijlen een extra bescherming.

anyconv-com-orion-edp-1055-x-2000-met-foto-1.png

SVD

Bij de SVD draaipoort gaan vandaalbestendig en een vriendelijke uitstraling uitstekend samen om een goede afsluiting te vormen. Dankzij de vierkante spijlen die door de liggers steken is openbuigen onmogelijk. Door de verlaagde positionering van de bovenligger wordt er een ander hoogte-effect gerealiseerd: de poorten lijken lager dan zij in werkelijkheid zijn. De poortvleugels kunnen 180° opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren. Vanaf 150 cm hoog bieden de aan boven- en onderzijde afgeschuinde spijlen een extra bescherming.

anyconv-com-arena-edp-4000-x-2000-met-foto(1).png

Draaipoorten met Dubbelstaafmatvulling 

Economisch en functioneel. Het moderne design maakt deze poort een echte blikvanger. Deze poort is leverbaar als enkele en dubbele poort. De poortvleugels kunnen 90˚ opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel.

 anyconv-com-minerva-edp-1055x1200.png

Tuinpoorten met Gaasvulling 

Gemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd. Gezien deze eigenschappen is het geen wonder dat deze draaipoort bijzonder populair is, met name bij particulieren, dierenweiden, maar ook bij tuinen. De enkele en dubbele tuinpoorten hebben een stalen ingelaste gaasmat en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. De enkele tuinpoort
wordt hoofdzakelijk toegepast als loopdoorgang en de dubbele tuinpoort is een oplossing voor grotere doorgangen.

 anyconv-com-tuinpoort-edp-blauw.png

Veiligheid 

De poorten zijn erg stevig en kunnen extra beveiligd worden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Met deze toevoegingen is het haast onmogelijk om over de poort heen te klimmen. Mocht u helemaal geen risico willen lopen, dan kunt u eventueel nog uw poort extra beveiligen door detectie-systemen op uw poort te laten monteren. Hiermee worden onbevoegden voortijdig al gesignaleerd.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

anyconv-com-foto-1.png

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.