Dubbelstaafmat Dubbelstaafmat


Met een dubbelstaafmat hekwerk van Hexta bent u verzekerd van betrouwbare, stevige hekwerkbeveiliging. Dankzij de gelaste stalen matten is het erg krachtig, terwijl het door de maaswijdte (het ‘gaas’) transparant oogt. Een standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Hexta leveren we deze hekwerken in drie uitvoeringen:

 • DM(C) / DML(C) Ronde palen met bevestiging door langlipbeugels
 • DMKLC Kokerpalen met directe bevestiging op de paal
 • DMS Security met innovatieve bevestiging op de kokerpaal

 Vraag direct meer informatie

Dubbelstaafmat DM(C) / DML(C)

Dubbelstaafmat dm(c) Hexta 868 matten

Het DM(C) / DML(C) staalmathekwerk onderscheidt zich door bevestiging van tussen de ronde staanders. Hoeken zijn met één paal te creëren met de daarvoor bestemde hoekbeugels. Ook in heuvelachtig terrein kan het DM staalmathekwerk worden gemonteerd. De matten kunnen verspringend worden bevestigd om hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen. Door dit hekwerk te combineren met detectiesystemen biedt het een nog betere beveiliging van bedrijven en objecten.

Toepassingen

De DM dubbelstaafmat hekwerk is ideaal voor de volgende toepassingen:

 • Bedrijfsgebouwen
 • Opslagterrein
 • Onderwijsinstellingen
 • Transport- en distributiebedrijven
 • Sportterreinen 

Meer informatie over de DM(C) / DML(C) dubbelstaafmat van Hexta? Bekijk het productblad onderaan deze pagina of vraag naar meer informatie bij onze specialisten.

Dubbelstaafmat DMKLC

Dubbelstaafmat 656 tuin huis woonwijn hexta hekwerk

Door de voordelen van gaas en spijlen uitgekiend te combineren, is het DMKLC staalmathekwerk een veilig hekwerk met een bijzonder ruimtelijk karakter. Het oogt strak, doet vriendelijk aan en biedt goede weerstand tegen onbevoegd binnendringen. Voor extra beveiliging zijn de matten vanaf 160 cm hoog voorzien van een doorstekende staaldraad van 30 mm die het overklimmen bemoeilijkt.

Toepassingen

De DMKLC dubbelstaafmat hekwerk is ideaal voor de volgende toepassingen:

 • Particuliere sector
 • Bedrijfsgebouwen
 • Opslagterrein
 • Onderwijsinstellingen
 • Transport- en distributiebedrijven

 

Meer informatie over de DMKLC staalmathekwerk van Hexta? Bekijk het productblad onderaan deze pagina of vraag naar meer informatie bij onze specialisten. 

Dubbelstaafmat DMS

Dubbelstaafmat security

Als u voor de absolute top in dit segment wilt gaan, kiest u voor de dubbelstaafmatafrastering type DMS Security. Dankzij de esthetische en stabiele eigenschappen – gevormd door de solide mat-/staanderverbinding – is dit een echt innovatie hekwerksysteem. De overlappende dubbelstaafmat zorgt voor de allerhoogste belastbaarheid.

Deze hekwerkconstructie wordt gevormd door het unieke LEGI-systeem. Dit is een zeer efficiënt systeem dankzij de eenvoudige en snelle montage mogelijkheden. Zo bent u met de dubbelstaafmat DMS voorzien van een degelijk, sterk, effectief én veilig hekwerk.

Meer informatie over de DMS staalmathekwerk van Hexta? Bekijk het productblad onderaan deze pagina of vraag naar meer informatie bij onze specialisten.  

Coating 

Voordat de coating op het hekwerk wordt toegepast, worden alle verzinkte onderdelen voorbehandeld. Vervolgens brengen we de poedercoating elektrostatisch aan. Dit zorgt voor een mooi egaal oppervlak. Tot slot gaan de materialen in een oven waardoor een coating ontstaat.

Kleurstellingen

Ieder soort dubbelstaafmat met eigen kleurstellingen. Onder bestanden hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden per soort dubbelstaafmat hekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk uitbreiden met cameramast

Voor éxtra beveiliging, kunnen wij uw dubbelstaafmat hekwerk uitbreiden met een cameramast. De cameramast kan worden gecoat in de RAL-kleur van het hekwerk, zo wordt de integratie met het hekwerk 100%.

Hiernaast bieden we ook de camera’s in combinatie met Cloudbeheer van Eagle Eye Networks. Hiernaast is de mast ook geschikt voor een ANPR-camera(kenteken-camera). Zo kunnen we bijvoorbeeld uw schuifpoort voorzien van cameratoezicht. De ANPR-camera wordt vervolgens gekoppeld met Brivo voor toegangscontrole in de Cloud. Mocht u uw hele terrein willen bekijken met meerdere camerapunten dan is dit uiteraard ook eenvoudig mogelijk.

Bent u benieuwd welke dubbelstaafmat hekwerk voor uw terrein het beste van toepassing is? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze specialisten kijken graag met u mee!


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.