Dubbelstaafmat Dubbelstaafmat


Dubbelstaafmat is sterk en heeft tegelijk een open aanblik. Door de gelaste stalen matten is het erg krachtig, terwijl het door de maaswijdte transparant oogt. Staafmat heeft bovendien een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze staafmatten zijn er in de volgende uitvoeringen:  DM(C), DMKLC & DMS. 


Dubbelstaafmat - DM(C) / DML(C)

Door de voordelen van gaas en spijlen uitgekiend te combineren, is het DM(C) / DML(C) staalmathekwerk een veilig hekwerk met een bijzonder ruimtelijk karakter. Het oogt strak, doet vriendelijk aan en biedt goede weerstand tegen onbevoegd binnendringen. Voor extra beveiliging zijn de matten vanaf 160cm hoog voorzien van een doorstekende staaldraad van 30 mm die het overklimmen bemoeilijkt. Door het gebruik van minder bevestigingsmateriaal en andere afdekkapjes is het DML(C) prijsbewuste keuze. Echter, is het DM(C) wel de sterkste variant van dubbstaafmat.

minerva-standard-hoofd-visual.png

 

Dubbelstaafmat - DMKLC

Het DMKLC staalmathekwerk onderscheidt zich door bevestiging voor de rechthoekige staanders. Hoeken zijn met één paal te creëren met de daarvoor bestemde hoekbeugels. Ook in heuvelachtig terrein kan het DMKLC staalmathekwerk worden gemonteerd. De matten kunnen verspringend worden bevestigd om hoogteverschillen makkelijk te overbruggen. Door dit hekwerk te combineren met detectiesystemen biedt het een nog betere beveiliging van bedrijven en objecten.

dsc9272.png

 

Dubbelstaafmat - DMS 

De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security is de absolute top in dit segment. De hekwerkconstructie wordt gevormd door het unieke LEGI-systeem. Een innovatief hekwerksysteem dat zich laat onderscheiden door haar esthetische en stabiele eigenschappen, gevormd door de solide mat-/staanderverbinding. De overlappende dubbelstaafmat zorgt voor de allerhoogste belastbaarheid. Het LEGI-systeem is ook een zeer efficiënt systeem door de uiterst eenvoudige en snelle montage-mogelijkheden. De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security biedt u een zeer degelijk, sterk, effectief en veilig hekwerk.

dms-security-1.jpg

Coating

Voor dat de coating wordt toegepast worden alle verzinkte onderdelen voorbehandeld waarna de poedercoating elektrostatisch wordt aangebracht. Hierna gaan de materialen in een oven waarna een coating ontstaat.

Kleurstellingen

  • DM(C) / DML(C) is verzinkt. Als optie kan het DM(C) / DML(C) worden voorzien van een coating in kleur. De volgende kleuren zijn mogelijk: Verzinkt, RAL-6009, RAL-7016, RAL-9005. 
    Overige kleuren op aanvraag
  • DMKLC is standaard sendzimir verzinkt en gecoat. De volgende kleuren zijn mogelijk: Verzinkt, RAL-6009, RAL-7016, RAL-9005.
    Overige kleuren op aanvraag
  • DMS is verzinkt. Als optie kan het DMS worden voorzien van een coating in kleur. De volgende kleuren zijn mogelijk: Verzinkt, RAL-6009, RAL-7016, RAL-9005.
    Overige kleuren op aanvraag

Ook uit te breiden met onze cameramast

De cameramast kan worden gecoat in de RAL-kleur van het hekwerk, zo wordt de integratie met het hekwerk 100%. Hiernaast bieden we ook de camera’s in combinatie met Cloudbeheer van Eagle Eye Networks. Hiernaast is de mast ook geschikt voor een ANPR-camera(kenteken-camera). Zo kunnen we bijvoorbeeld uw schuifpoort voorzien van cameratoezicht. De ANPR-camera wordt vervolgens gekoppeld met Brivo voor toegangscontrole in de Cloud. Mocht u uw hele terrein willen bekijken met meerdere camera punten dan is dit uiteraard ook eenvoudig mogelijk. 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.