Elektrische schuifpoorten Elektrische schuifpoorten


De elektrische schuifpoorten van Hexta behoren tot de beste in hun soort. Ze zijn stuk voor stuk zeer bedrijfszeker, in hoge mate onderhoudsvrij en voorzien van een moderne, fraaie vormgeving. Onze schuifpoorten maken deel uit van het INOVA®-programma van Hexta: schuifpoorten met een uniek, in de onderbalk weggewerkt aandrijvingssysteem. Het INOVA®-programma omvat twee lijnen: Hexta AluLine® en Hexta SecuLine®.

schiebetor-freitragend-inova-silverline-zweifarbig.jpg


Optimale betrouwbaarheid

Omdat de gepatenteerde INOVA®-aandrijving is geïntegreerd in de onderbalk, is deze optimaal beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vandalisme. Dit zorgt ook voor een uitstekende loop van de poort, zelfs bij sneeuw en ernstige verontreiniging. De directe aandrijving van 380 volt zorgt voor een bedrijfszeker en storingsvrij functioneren en een zeer snelle reactietijd bij inklemming. De poortvleugel wordt aangedreven door onderhoudsarme, hoogwaardige kunststof loopwielen die dubbel gelagerd zijn. Dit zorgt voor een soepele en vrijwel geluidloze loop bij openen en sluiten. De besturing is volledig geïntegreerd in de geleidezuil en bestaat uit hoogwaardige componenten. De poorten zijn volledig geassembleerd en getest in onze fabriek. Hierdoor zijn ze direct inzetbaar. Dankzij hun twee-laags coating zijn ze optimaal beschermd tegen corrosie.

schuifpoort-motor.jpg

 

Hexta AluLine®: solide aluminium poorten voor normaal gebruik

Binnen AluLine® leveren we de innovatieve Hexta AluNova Prestige®-schuifpoorten. Deze zijn gemaakt van aluminium. Naast hun grote bedrijfszekerheid en hun strakke, elegante design, kenmerken ze zich door hun scherpe prijsstelling. De Hexta AluNova Prestige®-schuifpoort is leverbaar in een breedte tot maximaal 15 meter.

ipad2-013.jpg

 

Hexta SecuLine®: gelaste, stalen poorten voor extra zware eisen

De SecuLine®-schuifpoorten zijn volledig gelast en gemaakt van verzinkt staal. Ze zijn geschikt voor situaties waarbij extra veiligheid en zekerheid is vereist en/of de gebruiksintensiviteit zeer hoog is. De zware constructie zorgt voor jarenlang probleemloos functioneren, ook bij bijzonder intensief gebruik. De SecuLine®-poorten zijn er in twee varianten:

  • Hexta SecuNova®: breedtes tot 9 meter (enkel)
  • Hexta SecuNova Prestige®: breedtes tot 16 meter (enkel) en 32 meter (dubbel)

 

Grote veiligheid

De Hexta AluLine®- en Hexta SecuLine®-schuifpoorten zijn TÜV-gecertificeerd volgens de Europese norm voor elektrische schuifpoorten. Hierin zijn de maximum toelaatbare krachten vastgelegd die bij het aanraken van poortvleugels kunnen optreden. De Hexta AluLine®- en Hexta SecuLine®-schuifpoorten scoren zeer ruim binnen de maximaal toegestane waarden. Alle schuifpoorten zijn voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket, waaronder twee sets veiligheidsfotocellen voor zowel personen- als vrachtverkeer (deze zorgen voor een onmiddellijk openen van de poort als personen of verkeer zich in de opening bevinden). Contactlijsten op de voor- en achterzijde van de poortvleugel en op alle portaalbenen, samen met de directe aandrijving op de onderbalk, maken bij inklemming een zeer snelle reactietijd mogelijk van 0,2 seconde (ruim onder de norm van 0,75 seconde). Bij stroomuitval kan eenvoudig worden omgeschakeld naar noodbedrijf.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.