Inova Nr1. elektrische schuifpoorten Inova Nr1. elektrische schuifpoorten


Bedrijfszeker, vrijwel onderhoudsvrij én een moderne en fraaie vormgeving. De elektrische schuifpoorten van Hexta zijn voor ieder terrein een goede oplossing en zijn niet vergelijkbaar met welke andere schuifpoort dan ook. De Inova® poorten zijn de beste in hun soort door de unieke aandrijving in de onderbalk. Grote overspanningen tot 32 meter (dubbel) zijn mogelijk. Nog breder met telescoopmodellen.

Bekijk onze elektrische schuifpoortmodellen:

Vraag een offerte aan

 

Alunova Prestige: solide aluminium poorten voor normaal gebruik

Binnen AluLine® leveren we de innovatieve Hexta AluNova Prestige®-schuifpoorten. Deze poorten zijn gemaakt van aluminium en geschikt voor normaal gebruik. Een elegant en strak design, maar bovenal bedrijfszeker. De Hexta AluNova Prestige®-schuifpoort is leverbaar in een breedte tot maximaal 15 meter. De scherpe prijsstelling van dit model maakt het tot een zeer aantrekkelijke schuifpoort!

Vraag een offerte aan

 

 

SecuNova & SecuNova Prestige: gelaste, stalen poorten voor extra zware eisen (tot 32 meter)

schiebetor-inova-industrie.jpg

De SecuLine®-schuifpoorten zijn volledig gelast en gemaakt van verzinkt staal. Ze zijn geschikt voor situaties waarbij extra veiligheid en zekerheid is vereist en/of de gebruiksintensiviteit zeer hoog is. De zware constructie zorgt voor jarenlang probleemloos functioneren, ook bij bijzonder intensief gebruik. De SecuLine®-poorten zijn er in twee varianten:

  • Hexta SecuNova®: breedtes tot 9 meter (enkel)
  • Hexta SecuNova Prestige®: breedtes tot 16 meter (enkel) en 32 meter (dubbel)

 

Vraag een offerte aan

 

Optimale betrouwbaarheid dankzij INOVA®

schuifpoort-motor.jpg

De elektrische schuifpoorten die Alunova, Secunova & Secunova Prestige maken zijn onderdeel van het INOVA®-programma. Met dit programma wordt de meest optimale betrouwbaarheid geboden. 

Een aantal speficiaties van INOVA®-modellen:

  • Gepatenteerde INOVA®-aandrijving geïntegreerd in de onderbalk. Dit zorgt voor bescherming tegen weersinvloeden, vuil & vandalisme.
  • Directe aandrijving van 380 volt voor een bedrijfszeker en storingsvrij functioneren én een zeer snelle reactietijd bij inklemming.
  • Onderhoudsarme, hoogwaardige kunststof (dubbel gelagerde) loopwielen die de poortvleugel aandrijven. Hiermee opent en sluit de elektrische schuifpoort soepel en vrijwel geluidsloos.
  • Volledig geïntegreerde besturing in de geleidezuil, bestaand uit hoogwaardige componenten.
  • De hekwerken zijn direct inzetbaar, dankzij volledig geassembleerde en in onze fabriek geteste poorten.
  • Dankzij hun twee-laags coating zijn ze optimaal beschermd tegen corrosie.

 

Grote veiligheid met elektrische schuifpoorten van Hexta

De Hexta AluLine®- en Hexta SecuLine®-schuifpoorten zijn TÜV-gecertificeerd volgens de Europese norm voor elektrische schuifpoorten. Hierin zijn de maximum toelaatbare krachten vastgelegd die bij het aanraken van poortvleugels kunnen optreden. De Hexta AluLine®- en Hexta SecuLine®-schuifpoorten scoren zeer ruim binnen de maximaal toegestane waarden. Alle schuifpoorten zijn voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket, waaronder twee sets veiligheidsfotocellen voor zowel personen- als vrachtverkeer (deze zorgen voor een onmiddellijk openen van de poort als personen of verkeer zich in de opening bevinden). Contactlijsten op de voor- en achterzijde van de poortvleugel en op alle portaalbenen, samen met de directe aandrijving op de onderbalk, maken bij inklemming een zeer snelle reactietijd mogelijk van 0,2 seconde (ruim onder de norm van 0,75 seconde). Bij stroomuitval kan eenvoudig worden omgeschakeld naar noodbedrijf.

Hexta schuifpoort 

De Hexta schuifpoort staat gelijk aan een functionele én veilige stalen poort. De stalen geprofileerde onderbalk in combinatie met een gelast kader maakt deze poort sterk en stabiel. De geleiding van de poort is uitstekend, dankzij - in de onderbalk weggewerkte - rollenblokken, die zijn voorzien van hoogwaardige gelagerde kunststofwielen.

Om een extra veilig gevoel te creëren, heeft de poort een stevige uitstraling gekregen. Optioneel op de Hexta schuifpoort is een puntenkam, om overklimmen te bemoeilijken.

Deze elektrische schuifpoort in handbediende uitvoering is voorzien van een stevige sluiting met twistfinger. Voor het automatisch openen en sluiten van de poort kan deze eenvoudig worden voorzien van een elektrische aandrijving. Een veilige schuifpoort voor ieder terrein!

Kortom: voor ieder terrein, een eigen oplossing

Wilt u weten welke elektrische schuifpoort voor uw terrein het best van toepassing is? Onze specialisten helpen u graag verder.

 

Ik kom graag in contact

 

Lees onderstaand extra informatie over onze schuifpoorten en aandrijfportaalset.

 


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.