Elektrische schuifpoorten Elektrische schuifpoorten


Het INOVA® schuifpoortenprogramma van Hexta bestaat uit twee productlijnen: de Hexta AluLine® en de Hexta SecuLine®. Binnen de AluLine bieden wij twee alternatieven van aluminium schuifpoorten, respectievelijk de Hexta AluNova® en de Hexta AluNova Prestige®. Naast een hoge mate van bedrijfszekerheid gecombineerd met een strak en elegant design van deze poorten, is de gunstige prijs onderscheidend in de markt. De SecuLine® bestaat uit volledig gelaste, verzinkt stalen schuifpoorten, namelijk de Hexta SecuNova® en de Hexta SecuNova Prestige®, welke met name geschikt zijn voor situaties waarbij een hoge mate van veiligheid en zekerheid gewenst is en/of sprake is van een hoge gebruiksintensiviteit.

schiebetor-freitragend-inova-silverline-zweifarbig.jpg

Hoe betrouwbaar en veilig wilt u uw entree?

Uw entree is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf maar dient ook om de toegang tot uw bedrijf gecontroleerd, veilig en gereguleerd te laten verlopen om ongewenste bezoekers en vandalisme buiten de deur te houden. Daarom is het van belang dat uw elektrische schuifpoort onder alle weersomstandigheden en gedurende lange tijd probleemloos functioneert. Niets is namelijk vervelender dan verrast te worden door veel storingen en hoge onderhoudskosten. Daarnaast dient uw poort de solide uitstraling van uw bedrijf te bezitten. Uw poort vormt tenslotte de eerste kennismaking van bezoekers met uw bedrijf. De Hexta AluNova® en Hexta SecuNova® schuifpoorten combineren hoge (technische) kwaliteit met een fraai design en behoren tot de TOP van Europa. Kortom, wie een fraaie, zeer betrouwbare en oerdegelijke elektrische schuifpoort wil, kiest voor de AluNova® en SecuNova® poorten van Hexta.

schuifpoort-motor.jpg

 

Waarom betrouwbaar?

De unieke, gepatenteerde INOVA® aandrijving is onzichtbaar en volledig geïntegreerd in de onderbalk en dus optimaal beschermd tegen extreme weersinvloeden, vuil en vandalisme. Dit zorgt ook voor een uitstekende loop van de poort, zelfs bij sneeuw en ernstige verontreiniging. Gepatenteerde directe aandrijving op de onderbalk van 380 volt zorgt voor bedrijfszeker en storingsvrij functioneren en voor een zeer snelle reactietijd bij inklemming. De poortvleugel wordt aangedreven door onderhoudsarme, hoogwaardige kunststof loopwielen die dubbel gelagerd zijn, waardoor een uiterst soepele en vrijwel geluidloze loop bij openen en sluiten van de poort gewaarborgd is. De besturing is volledig geïntegreerd in de geleidezuil en opgebouwd uit hoogwaardige componenten. De poorten zijn volledig geassembleerd en getest in de fabriek. Hierdoor zijn de poorten eenvoudig en direct inzetbaar op de uiteindelijke locatie. De poorten zijn uitgevoerd in aluminium of verzinkt staal dat twee-laags is gecoat en dus een optimale bescherming biedt tegen corrosie.

ipad2-013.jpg

Waarom veilig?

De Hexta AluNova® en Hexta SecuNova® schuifpoorten zijn volledig gecertificeerd door TÜV volgens de Europese norm die sinds mei 2005 verplicht is voor elektrische schuifpoorten. Hierin zijn de maximum toelaatbare krachten die bij het aanraken van de poortvleugels kunnen optreden vastgelegd. De Hexta AluNova® en Hexta SecuNova® schuifpoorten zijn bij het in acht nemen van dit voorschrift baanbrekend en scoren zelfs ver onder de toegestane waarden, mede dankzij de unieke directe aandrijving.

Hexta AluNova® en Hexta SecuNova®

Daarnaast zijn de Hexta AluNova® en Hexta SecuNova® schuifpoorten voorzien van een zeer uitgebreid veiligheidspakket waaronder: Twee sets veiligheidsfotocellen* voor zowel personen- als vrachtverkeer (zorgen voor een onmiddellijk openen van de poort als personen of verkeer zich in de opening bevinden).
Contactlijsten op voor- en achterzijde van de poortvleugel en op alle portaalbenen gecombineerd met de directe aandrijving op onderbalk maakt bij inklemming zeer snelle omkeer mogelijk, namelijk 0,2 seconde i.p.v. gestelde norm van 0,75 seconde. Bij stroomuitval eenvoudig om te schakelen naar noodbedrijf.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.