Hexta Secunova(tot 9 meter) Hexta Secunova(tot 9 meter)


Deze schuifpoort is gebaseerd op de Hexta Inova Prestige maar is door de standaard is door de besturing met standaard opties prijstechnisch zeer interessant. De geleiding vindt plaats door Aluminium zuilen. De poort is geschikt voor openingen tot 9 meter.


Hexta Secunova

De unieke, gepatenteerde INOVA aandrijving is onzichtbaar en volledig geïntegreerd in de onderbalk, en dus optimaal beschermd tegen extreme weersinvloeden, vuil en vandalisme In alle breedtes verkrijgbaar tot en met 9 meter

schuifpoorten-hexta-secunova-1-1.jpg

380v

Stalen frame en aluminium zuilen. De directe aandrijving op de stalen onderbalk van 380 Volt zorgt voor bedrijfszeker en storingsvrij functioneren en voor een zeer snelle reactietijd bij inklemming. Uitgekiende Inovamatic besturing met standaard opties en hoogwaardige componenten in luxe geleidezuil. De stalen schuifpoorten zijn standaard voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen en bedieningscomponenten. De verzinkte stalen poorten zijn uitgevoerd met een dubbellaags coating en bieden dus een optimale bescherming tegen corrosie. 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.