Gaashekwerk Gaashekwerk


Gaashekwerk is geschikt voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Van landelijke omgevingen tot rondom privéterreinen: gaashekwerk biedt een effectieve beveiliging voor uw terrein! Bovendien kent gaashekwerk een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Ik wil een gaashekwerk

 

1-gaashw-rz-rr-rs-rv.jpg

Waarom een gaashekwerk?

Gaashekwerk is een veelgevraagde oplossing als afrastering van terreinen. De voornaamste reden hiervoor is de combinatie van degelijkheid en de prijs. Daarnaast is het systeem geschikt voor diverse soorten locaties en terreinen. 

Een stevig en veilig hekwerk

Het gaashekwerk is te leveren in een aantal hoogtes tussen 1-3 meter en is voorzien van een bovenbuis. U bepaalt zelf van welke mogelijkheden u gebruikmaakt om het veiligheidsniveau te verhogen. Denk hierbij aan:

  • Type gaas
  • Afstand tussen de staanders
  • Overklimbeveiliging
  • Puntdraden (in rechte of schuine puntdraadhouder)

 

Gaashekwerk zonder bovenbuis

U heeft bij Hexta keuze uit twee type oplossingen: met of zonder bovenbuis. Wilt u een gaashekwerk plaatsen op een terrein met een open uitstraling, zoals een voetbalveld? Dan adviseren wij een gaashekwerk zonder bovenbuis te installeren. Uiteraard zijn er veel andere situaties waarin een gaashekwerk zonder bovenbuis aan te raden is. Daarom kijken onze specialisten graag eerst naar uw terrein voordat wij u adviseren. 

rlr200-3.jpg
Gaashekwerk zonder bovenbuis

Gaashekwerk met bovenbuis

Wanneer uw gaashekwerk wel iets prominenter en robuuster mag ogen, dan adviseren wij u een Hexta gaashekwerk mét bovenbuis. Wanneer u deze uitbreidt met prikkeldraad, wordt overklimmen extra lastig gemaakt voor ongewenste gasten. 

 014.jpg 
Gaashekwerk met bovenbuis incl. prikkeldraad

Wat kost een gaashekwerk?

Het gaashekwerk van Hexta heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Al ons gaashekwerk wordt namelijk verzinkt én gecoat. Dit zorgt ervoor dat uw gaashekwerk voor lange tijd roest- en onderhoudsvrij blijft. Zo gaat uw hekwerk voor tientallen jaren mee en blijft het zelfs na intensief gebruik zijn stevigheid en functionaliteit behouden. De exacte kosten voor uw gaashekwerk zijn afhankelijk van uw terrein. In een adviesgesprek brengen wij graag in kaart wat u nodig heeft en welke kosten dit met zich meebrengt.

 

Een gaashekwerk op uw terrein plaatsen?

Hexta levert al ruim 15 jaar hekwerken in binnen- en buitenland. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat wij gemakkelijk en snel uw gaashekwerk kunnen plaatsen. Uiteraard altijd met de maximale kwaliteit die u van ons gewend bent. 

Wilt u een gaashekwerk rondom uw terrein laten plaatsen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen onze specialisten contact met u op.


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.