Gaashekwerk Gaashekwerk


Het gaashekwerk van Hexta is een relatief goedkope en functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt dit hekwerk een effectieve beveiliging. Plaatsing is mogelijk met of zonder bovenbuis.


Voordelen van afrastering met gaashekwerk

Een veelgevraagde oplossing, vanwege de combinatie van degelijkheid en een economische prijsstelling. Het systeem is geschikt voor allerlei soorten locaties en terreinen. Het gaashekwerk is opgebouwd uit verzinkte stalen buizen van Ø60.3 mm en geplastificeerd gaas, eventueel voorzien van een aluminium puntdraadhouder.

Steviger en veiliger

Het gaashekwerk is te leveren in een aantal hoogtes tussen 1 en 3 meter en is voorzien van een bovenbuis. Ook qua veiligheidsniveau zijn er verschillende mogelijkheden in type gaas, afstand tussen de staanders, zonder overklimbeveiliging of met puntdraden in rechte of schuine puntdraadhouder.

2-gaashw-rz-rr-rs-rv.jpg

Gaashekwerk zonder of met bovenbuis

Bij Hexta hebben we keuze uit twee type oplossingen: zonder of met bovenbuis. Is het de bedoeling om naast de afsluiting een enigszins open uitstraling rond het terrein te creëren? Dan adviseren we om gaashekwerk zonder bovenbuis te installeren.

rzc-gaashekwerk.jpg

Mag het toch iets prominenter en robuust ogen? We adviseren dan graag om gaashekwerk met een bovenbuis te plaatsen. Dit kan indien gewenst ook van prikkeldraad worden voorzien. Dit voorkomt dat ongewenste gasten het hekwerk eenvoudig kunnen overklimmen.

014.jpg

Gaashekwerk van Hexta

Hexta levert al ruim 15 jaar hekwerken binnen en buiten Nederland. We kunnen dan ook door onze ervaring snel schakelen. Dit zorgt ervoor dat we makkelijk en eenvoudig gaashekwerk kunnen plaatsen. Het gaashekwerk van Hexta heeft dan ook een gunstige prijskwaliteitsverhouding. Het hekwerk wordt namelijk verzinkt én gecoat. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest en onderhoudsvrij blijft. Zo kan het hekwerk wel tientallen jaren meegaan en blijft het zelfs na intensief gebruik zijn stevigheid en functionaliteit behouden.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.