Handbediende schuifpoorten Handbediende schuifpoorten


Bent u op zoek naar een handbediende schuifpoort? Met de handbediende schuifpoorten van Hexta bent u verzekerd van jarenlang probleemloos gebruik. Dit komt mede dankzij doordat de geleiding - net als bij INOVA® schuifpoorten - is weggewerkt in de onderbalk. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen diverse weersinvloeden én vandalisme. 

Vraag direct een offerte aan

Handbediende schuifpoort

Handbediende schuifpoort: uniek in zijn soort

De handbediende schuifpoort van Hexta is een unieke en betrouwbare schuifpoort. Onze schuifpoort onderscheidt zich door de onderbalk waarin de rollenblokken zijn weggewerkt.
Deze rollenblokken zijn voorzien van hoogwaardige kunststofwielen met dubbele lagering. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang probleemloos gebruikmaakt van een Hexta schuifpoort. Daarnaast biedt het dé optimale bescherming tegen weersinvloeden en vandalisme. 

 

Kleurstelling van de schuifpoort

Het geheel van de schuifpoort is verzinkt. Het is mogelijk om uw handbediende schuifpoort te voorzien van een duurzame coating. De onderbalk wordt bij iedere schuifpoort gecoat. Uiteraard kunnen wij op aanvraag onze schuifpoorten in elk gewenste RAL-kleur leveren. 

 

Afmeting handbediende schuifpoort

Op basis van uw terrein, leveren wij een schuifpoort aan tot wel 10 meter. Uiteraard wordt de schuifpoort aangepast op de afmeting die uw terrein nodig heeft. In combinatie met de hekwerken van Hexta, bent u voorzien van jarenlange bescherming. 

Een handbediende schuifpoort voor uw terrein?

Heeft uw terrein een handbediende schuifpoort nodig, of heeft u een vraag welke oplossing van Hexta bij uw terrein past? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Onze specialisten geven u graag een vrijblijvend advies. Want voor ieder terrein, een eigen oplossing!

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.