Hekwerk voor Hockeyvelden Hekwerk voor Hockeyvelden


Hexta heeft alles in huis wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust hockeyveld. Een hekwerk voor hockeyvelden van Hexta is meer dan alleen de grens tussen spelen en genieten.

Hockeyveld

Bij een hekwerk rondom een hockeyveld staat veiligheid van sporters en toeschouwers centraal. Door de hoge gebruiksintensiteit is de kwaliteit van materialen en montage zeer belangrijk. Daarom leveren en monteren we alleen hekwerken van topkwaliteit, die jarenlang meegaan en zorgen voor een stevige afscheiding. Hexta heeft alles wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust hockeyveld.

hockeyafrastering-9.jpg

Totaaloplossing

Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen een hekwerk rondom het sportveld, maar ook uit het leveren en monteren van slagplanken, ballenvangers, reclamebordprofielen en perfect aansluitende Gaaspoorten.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact  


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.