Hekwerk voor hockeyvelden Hekwerk voor hockeyvelden


Een veilige en betrouwbare afrastering voor uw hockeyveld? Door een hekwerk te plaatsen rondom een hockeyveld, zet u de veiligheid van sporters én supporters centraal. Hexta heeft alles in huis wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust hockeyveld. 

Vraag advies aan


Onze oplossingen voor hockeyvelden:

 

 Hockeyveld afrastering

Kwalitatieve hekwerken voor uw hockeyveld

Bij een hekwerk rondom een hockeyveld staat de veiligheid van sporters en toeschouwers centraal. Omdat hekwerken rondom hockeyvelden een hoge gebruiksintensiteit kennen, is de kwaliteit van materialen én de montage extra belangrijk. Zoals u van ons kunt verwachten, leveren wij alleen hekwerken van topkwaliteit die jarenlang meegaan. En dankzij onze ervaren monteurs zorgen wij dat uw hekwerk optimaal geplaatst wordt. 

Totaaloplossing voor hockeyvelden

Een betrouwbare afrastering van een hockeyveld bestaat uit meer dan alleen een hekwerk. Daarom bieden wij een totaaloplossing voor uw sportveld. Denk aan ballenvangers, reclamebordprofielen en perfect aansluitende gaaspoorten. Onze specialisten komen graag met u in gesprek, om te kijken wat voor uw hockeyveld de beste oplossing is. 

 

Hekwerk voor uw hockeyveld?

Wilt u een passende oplossing voor uw hockeyveld? Met onze ervaring in het plaatsen van hekwerken voor hockeyvelden, hebben wij voor ieder veld een juiste toepassing. Bekijk onderstaande oplossingen of vraag een adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Vraag een adviesgesprek aan


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.