Ballenvangers Ballenvangers


Ballenvangers worden speciaal gemaakt voor sportvelden. Het is de perfecte oplossing bij sportvelden om afzwaaiende ballen tegen te houden. Hexta heeft een uitgebreid assortiment ballenvangers in diverse afmetingen en uitvoeringen. Zo is er voor zowel amateur- als profverenigingen altijd een geschikte ballenvanger van Hexta. 

Vraag een offerte aan

Ballenvanger voor uw hockeyveld

Als u een ballenvanger net voor uw hockeyveld wilt plaatsen, wilt u zeker zijn dat u kiest voor een goede kwaliteit. Wij kijken graag eerst naar uw type hockeyveld. Hierbij kijken we naar de gebruiksintensiteit en de locatie. Op basis hiervan kunnen wij een goed advies geven welke ballenvanger voor u het meest geschikt is.

Diverse uitvoeringen ballenvangers

De meest voorkomende ballenvangers zijn:

  • PE-net;
  • Gaasbespanning;
  • Dubbelstaafmat;
  • Combinaties van bovenstaande.

 

De fundering van de ballenvanger vindt plaats door middel van het inheien van de palen. Hierbij beperken we het openbreken van het straatwerk en beschadeging aan het veld.

Plaatsen van uw ballenvanger

Wanneer u een ballenvanger laat plaatsen rondom uw hockeyveld, zorgen onze specialisten voor een betrouwbare plaatsing. Uw ballenvanger is altijd geheel verzinkt. Wanneer gewenst, voorzien wij uw ballenvanger van een duurzame coating. Daarnaast kunnen wij uw ballenvanger in elk gewenste RAL-kleur leveren. 

 

Een ballenvanger voor uw hockeyveld laten plaatsen?

Wilt u een ballenvanger laten plaatsen voor uw hockeyveld? Met onze ervaring in het plaatsen van ballenvangers voor hockeyvelden, hebben wij voor ieder veld een juiste toepassing. Bekijk onderstaand productblad en vraag vrijblijvend een offerte onderaan deze pagina.

Bekijk onze andere oplossingen voor hockeyvelden

 


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.