Hockeyveld afrastering Hockeyveld afrastering


Om een veilige en functionele afscheiding tussen hockeyspelers en toeschouwers te vormen, biedt een hockeyveld omheining uitkomst. Hexta biedt fraaie oplossingen voor zulke afscheidingen, voor zowel professionele hockeyclubs als amateurverenigingen.

Met Hexta heeft u een betrouwbare partner in huis, die dankzij duurzame oplossingen meekijkt naar het maatschappelijk belang van sporten.

Vraag een adviesgesprek aan

hockeyveld afrastering

 

Ieder hekwerk duurzaam geïnstalleerd

Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij de levering en montage van een hockeyveld afrastering. Om de veiligheid te bieden, bevatten de bevestigingsmaterialen bijvoorbeeld geen uitstekende delen. Daarnaast zijn de geïntegreerde poorten voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

 

Extra veiligheid dankzij slagplank

Bij de montage van uw hekwerk, monteren onze specialisten een slagplank rondom het gehele veld. De slagplank rondom garandeert de veiligheid van de toeschouwers tegen doorschietende ballen.

 

Sloten en deurkrukken van Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken. Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

 

Plaatsing van uw hockeyveld hekwerk

Standaard wordt de hockeyveld afrastering verzinkt en desgewenst voorzien van een poeder coating. Indien u dit wenst kan de afrastering geheel op uw wensen worden afgestemd. Zo kunnen er maaitegels rondom de staanders van het leunhekwerk worden gemonteerd en extra spandraden worden geleverd.

Omheining voor uw hockeyveld?

Wilt u een betrouwbare omheining voor uw hockeyvelden? Onze specialisten bekijken graag samen de mogelijkheden voor uw hockeyvereniging. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ik wil een adviesgesprek

Bekijk onze andere oplossingen voor hockeyvelden

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.