Hockeyveldafrastering Hockeyveldafrastering


Hockeyveldafrastering is een functionele veldafscheiding, die afdoende bescherming biedt voor zowel de speler als toeschouwer. De staanders en leunbuis worden gekoppeld met een speciale bajonetkop, waardoor een optimale borging wordt verkregen.

Duurzaam

Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij de levering en montage van een hockeyveld afrastering. De bevestigingsmaterialen bevatten dan ook geen scherpe uitstekende delen. De geïntegreerde poorten bevatten geen uitstekende
delen en zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. De slagplank rondom het gehele veld garandeert de veiligheid van de toeschouwers tegen doorschietende ballen.

hockeyafrastering-3(1).jpg

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken. Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

hockeyafrastering-1(1).jpg

Standaard

Standaard wordt de hockeyveldafrastering verzinkt en desgewenst voorzien van een poeder coating. Indien u dit wenst kan de afrastering geheel op uw wensen worden afgestemd. Zo kunnen er maaitegels rondom de staanders van het leunhekwerk worden gemonteerd en extra spandraden worden geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.