Reclamebordprofiel Reclamebordprofiel


Wilt u uw hockeyveld afrastering uitbreiden met sponsorborden? Met het reclamebordprofiel van Hexta (her)plaatst u reclameborden van verschillende afmetingen eenvoudig! Dankzij het robuuste, dikwandige stalen profiel is dit een solide investering. En dankzij de extra sponsorinkomsten betaalt het profiel zich snel terug!

Vraag een offerte aan

Solide bevestiging reclameborden voor sportvelden

Het universele reclamebordprofiel van Hexta is een solide investering voor ieder sportveld. En zo ook voor hockeyvelden! Wij begrijpen dat ieder hockeyveld net iets anders kan zijn en dus ook andere behoeften heeft. Daarom zijn onze reclamebordprofielen universeel gemaakt, zodat u reclameborden van diverse afmetingen eenvoudig plaatst.

Dankzij het thermisch verzinkte, dikwandige staal heeft u een reclamebordprofiel dat bijzonder sterk is. Zo kunt u jarenlang op betrouwbare wijze uw reclameborden ophangen.  

Levering van uw reclamebordprofiel

Wanneer u een reclamebordprofiel van Hexta kiest, monteren onze specialisten de profielen aan uw hekwerk. Het geheel is verzinkt en wanneer gewenst voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag leveren wij uw reclamebordprofiel in elk gewenste RAL-kleur. 

Wilt u besparen op uw hekwerk? Dan heeft u ook de mogelijkheid om het reclamebordprofiel zonder achterliggend hekwerk te plaatsen. Vraag een adviesgesprek aan voor meer informatie.


Een reclamebordprofiel plaatsen rondom uw sportveld?

Wilt u een reclamebordprofiel laten plaatsen rondom uw sportveld? Of het nu gaat om een hockeyveld, tennisveld, voetbalveld of een ander sportveld: Hexta helpt u graag verder. Vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze andere oplossingen voor hockeyvelden

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.