Hekwerk voor tennisbanen Hekwerk voor tennisbanen


Een fraaie en functionele afrastering voor uw tennisbaan? Hexta heeft diverse hekwerken en afrasteringen ontworpen, die zorgen voor gebruiksgemak bij tennisspelers en voldoende bescherming bieden voor de toeschouwers. Wat u ook nodig heeft voor de afscheiding van uw tennisveld, Hexta heeft er een oplossing voor.

Vraag advies aan


Onze oplossingen voor tennisbanen:

 
Hekwerk tennisvelden

Kwalitatieve hekwerken voor uw tennisbaan

Wanneer u een omheining voor uw tennisbaan plaatst, wilt u uiteraard dat het hekwerk zo min mogelijk hinder veroorzaakt. Hexta snapt dat als geen ander. Onze tennisbaan afrasteringen zijn ontworpen voor een groot gebruiksgemak bij de tennisspelers. Daarnaast zorgen onze hekwerken voor voldoende bescherming bij de supporters. Zo wordt aan alle aanwezigen op uw sportvereniging gedacht.  


Locinox sloten en deurkrukken voor extra betrouwbaarheid

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we bij tennisbanen vaak voor Locinox sloten en deurkrukken. Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

 

De beste oplossing voor uw tennisvelden?

Wilt u een passende oplossing voor uw tennisbaan? Met onze ervaring in het plaatsen van hekwerken voor tennisbanen, hebben wij voor ieder soort baan een juiste toepassing. Bekijk onderstaande oplossingen of vraag een adviesgesprek aan met een van onze specialisten.
 


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.