Slagbomen Slagbomen


Bent u op zoek naar een slagboominstallatie waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het gebruik, de veiligheid en het onderhoud? Dan heeft Hexta voor u de juiste oplossing! Wij hebben een breed assortiment slagbomen, die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot gebruik en onderhoud. 

Vraag direct advies aan

Efficiënte toegang dankzij een slagboom

Een slagboom biedt bij veel gelegenheden de juiste oplossing. Denk bijvoorbeeld aan parkeerbeveiliging, terreinbeveiliging of als verkeersgeleiding van een weg. Waar u ook een slagboom voor in wilt zetten, met Hexta heeft u altijd de zekerheid die een slagboom nodig heeft.  

Optimale slagboom beveiliging

Dankzij ons ruime assortiment slagbomen, zit er voor ieder terrein een geschikte Hexta slagboom tussen. Ongeacht de doorrijbreedte en verkeersintensiteit.

Uiteraard bent u ook voor een gewenste optimale beveiliging bij Hexta aan het goede adres. Moet u een groot aantal openingen per dag realiseren in combinatie met een snelle sluitingstijd? Hexta biedt uitgebreide alternatieven.

Veilige toegangscontrole voor uw slagboom

Bij iedere slagboom van Hexta zit een online toegangscontrolesysteem, waarmee u uw slagboom bedient. Dankzij onze nauwe samenwerking met online toegangssysteem Brivo, opent u iedere slagboom gemakkelijk, veilig en snel. Het online toegangscontrole-systeem van Brivo is een van de meest geavanceerde in zijn soort. Sleutels of speciale pasjes zijn niet langer nodig, wat zorgt voor veel gemak voor gebruikers. Dat geldt ook voor beheerders, die gebruikers eenvoudig kunnen toevoegen en verwijderen.

Extra opties voor uw slagboom

De elektrisch bediende slagbomen kunnen inkomend en uitgaand verkeer worden voorzien van kaartleessystemen en/of intercoms. Zo kunt u automatisch registreren én controleren. 

Wilt u een nóg efficiëntere verkeersregeling? Dan adviseren wij u om verkeerslichten toe te voegen aan de slagbomen. 

Wat kost een slagboom?

De kosten van een slagboom zijn volledig afhankelijk van uw terrein. Wellicht heeft u aan een 'eenvoudige' slagboom genoeg, of heeft u juist een dubbele slagboom nodig met extra opties. Onze specialisten kijken graag samen met u naar uw terrein. Zo kunnen wij een goed advies geven, waarbij het kostenplaatje duidelijk wordt. 

Een slagboom voor uw terrein?

Heeft u een slagboom nodig voor uw terrein, of wilt u in kaart brengen wat voor uw terrein de beste oplossing is? Onze specialisten helpen u graag. Bekijk onderstaand productblad of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. 


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.