Slagboom Slagboom


Het assortiment van Hexta-slagbomen voldoet aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot gebruik en conservering. De verschillende types zijn toepasbaar bij diverse doorrijbreedtes en verkeersintensiviteit.


Slagbomen van Hexta

Om een efficiënte en gereguleerde verkeersgeleiding te krijgen is een slagboom vaak een vereiste. Het brede assortiment Hexta-slagbomen voldoet aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot gebruik en conservering.

smart-one-slagboom-12.png

Optimale beveiliging

De verschillende types zijn toepasbaar bij diverse doorrijbreedtes en verkeersintensiviteit. Indien een optimale beveiliging gewenst is en een groot aantal openingen per dag gerealiseerd moet worden in combinatie met een snelle sluitingstijd biedt Hexta uitgebreide alternatieven. De elektrisch bediende slagbomen kunnen voor een registratie en controle van het inkomende en uitgaande verkeer worden voorzien van kaartleessystemen en/of intercoms. Ook kunnen verkeerslichten een efficiënte verkeersregeling bevorderen.

Toegangscontrole


Voor het digitaal openen van slagbomen werken we nauw samen met Brivo, toonaangevend expert in online toegangssystemen. Met de App op een smartphone is elke slagboom gemakkelijk, veilig en snel te openen en te sluiten. Het online toegangscontrole-systeem is een van de meest geavanceerde in zijn soort. Sleutels of speciale pasjes zijn niet langer nodig, wat zorgt voor veel gemak voor gebruikers. Dat geldt ook voor beheerders, die gebruikers eenvoudig kunnen toevoegen en verwijderen.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.