Speedgate Speedgate


Speedgates zijn dé oplossing voor een snelle doorgang. Bij steeds meer terreinen is beveiliging een vereiste, maar dat mag niet ten koste gaan van de doorstroming. Een speedgate is de ideale combinatie tussen een afgesloten, maar tegelijk snel te openen doorgang. De speedgates van Hexta behoren tot de beste in hun soort.


Speedgate Xentry 2

Deze Speedgate met twee motoren heeft een solide aandrijving aan de bovenzijde of onderzijde en een geleidegoot onder of boven. Het vouwhek opent met circa 1 meter per seconde en is TÜV-gecertificeerd.

x2tp-750x600.jpg

We passen deze Speedgate toe bij onder andere appartementencomplexen en bedrijventerreinen. De ultieme combinatie in één product: zo vandaalbestendig als een schuifhek en zo snel als een slagboom.

Speedgate Xentry 3

Deze Speedgate heeft een robuuste bovenaandrijving of onderaandrijving met 1 motor en heeft een geleiding in de aandrijfunit. Dit vouwhek kan inbraak- en kogelwerend worden uitgevoerd, opent met circa 1,2 meter per seconde en is TÜV-gecertificeerd.

x3tp-750x600-512x436.jpg

We passen deze Speedgate toe bij onder andere commercieel parkeren, high security objecten en ambulancetoegangen. Snelheid, Betrouwbaarheid, Security en Design in één product

Speedgate Xentry STS

Deze Speedgate met twee motoren heeft een bovenaandrijving in de kolommen en geen geleiding. Het vouwhek is SKG-gekeurd en opent met circa 1 meter per seconde.

xsts-750x600.jpg

We passen deze Speedgate toe in de logistiek, in havens en de chemie. Zonder mankracht toch 24 uur beveiliging.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.