Hexta Forte Hexta Forte


Afhankelijk van gebruiksintensiviteit heeft Hexta diverse oplossingen voor speelkooien. Hexta heeft range van zeer solide en geluidsarme speelkooien tot high-tec speelplaatsen met geïntegreerde digitale game mogelijkheden.

Beste van het beste

Hexta-Forte zijn de sportkooien bij uitstek en uitstekende plaatsen voor sportief plezier voor jong en oud. De zeer populaire sportvoorziening is in woonwijken, vooral bij scholen en op openbare pleinen vaak te zien. De speel- en sportkooien zijn enorm multifunctioneel en veelzijdig. Er zijn dan ook veel verschillende sporten op te beoefenen. Alle speelkooien worden volledig op maat gemaakt. De wensen van de opdrachtgever staan altijd centraal. De hekken zijn gemaakt van duurzaam oersterk materiaal en produceren weinig geluid wanneer bijvoorbeeld een bal tegen het hekwerk wordt getrapt.

hexta-f0rte-compleet-met-opening-1(1).png

Afhankelijk

Sportkooien zijn er voor elke balsport en in allerlei afmetingen en uitvoeringen. De keuze is afhankelijk van gebruiksintensiteit, type bal en locatie.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

 

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.