Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk


Spijlenhekwerk heeft zowel een representatieve als solide uitstraling. Al onze spijlenhekwerken zijn voorzien van fraaie blinde verbindingen, die vrijwel niet zijn te demonteren door derden. Naast onze standaard uitvoeringen kunnen we spijlenhekwerken ook volledig op maat maken, op basis van uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.


SR

Een ideaal hekwerk als u een punt maakt van veiligheid en bescherming in een zeer representatieve vorm. De spijlen van het element zijn rond en zijn bevestigd in de boven- en onderligger. Voor extra veiligheid kan het spijlenhekwerk voorzien worden van een stalen puntenkam die het overklimmen bemoeilijkt.

vesta-1-1.png

SV

Het SV spijlenhekwerk straalt met z’n strakke en representatieve vormgeving in alle opzichten kwaliteit uit. De constructie is veilig en stevig. De spijlen van het element zijn vierkant en zijn bevestigd in de boven- en onderligger. Voor extra veiligheid kan het spijlenhekwerk voorzien worden van een stalen puntenkam die het overklimmen bemoeilijkt.

 SV Spijlenhekwerk

SRD

Het SRD spijlenhekwerk kan met diverse bevestigingssystemen worden gemonteerd. Er kan gekozen worden voor een vandaalbestendig systeem waarbij de vakken tussen de vierkante staanders worden bevestigd door middel van een blinde verbinding. Ook is het mogelijk om het hekwerk te monteren met ronde staanders en te voorzien van bevestigings-proppen met een verbindingsbeugel om de staander.

orion-detail-1-kopie.jpg

SVD

Het SVD spijlenhekwerk staat garant voor een strakke en uiterst sterke afrastering voor het beschermen van uw terrein. De constructie is extra sterk, mede doordat de vierkante spijlen door de boven- en onderliggers steken, waardoor het niet mogelijk is om de spijlen er uit te breken. De hart op hart afstand van de staanders bedraagt 2,36 meter. De korte afstand geeft een robuuste stabiliteit en versterkt de uitstraling van het hekwerk.

SVD

SVDT 

Het SVDT spijlenhekwerk staat garant voor een strakke en uiterst sterke afrastering voor het beschermen van uw terrein. Door het trompen van de constructie wordt het spijlenvak extra sterk. Dit komt mede doordat de vierkante spijlen door de boven- en onderliggers steken, waardoor het niet mogelijk is om de spijlen er uit te breken. De hart op hart afstand van de staanders bedraagt 3,01 meter.

vesta-btb-1(1).png

SRDT

Het SRDT spijlenhekwerk staat garant voor een strakke en uiterst sterke afrastering voor het beschermen van uw terrein. Door het trompen van de constructie wordt het spijlenvak extra sterk. Dit komt mede doordat de ronde spijlen door de boven- en onderliggers steken, waardoor het niet mogelijk is om de spijlen er uit te breken. De hart op hart afstand van de staanders bedraagt 3,01 meter.

 SRDT

Bevestiging

De bevestiging is uitermate solide. De vakken worden tussen de vierkante staanders gemonteerd door middel van een blinde verbinding, die ervoor zorgt dat de vakwerkelementen niet inzakken en er niet uitgelicht of gesaboteerd kunnen worden.

Coating

Indien er wordt gekozen voor een coating worden alle verzinkte onderdelen voorbehandeld waarna de poedercoating elektrostatisch wordt aangebracht. Hierna gaan de materialen in een oven waarna een coating ontstaat.

Kleurstellingen

  • SR, SV, SRD,  SVD, SVDT & SRDT is verzinkt. Als optie kan het worden voorzien van een coating in kleur. De volgende kleuren zijn mogelijk: Verzinkt, RAL-6009, RAL-7016, RAL-9005.
    Overige kleuren op aanvraag

Draaipoorten

De draaipoorten van Hexta zijn erg stevig en kunnen extra beveiligd worden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Met deze toevoegingen is het vrijwel onmogelijk om over de poort heen te klimmen. Voor nog meer zekerheid kunt u uw poort eventueel extra beveiligen door hierop detectiesystemen te laten monteren door ons.

 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.