Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk


Spijlenhekwerk heeft zowel een representatieve als solide uitstraling. Al onze spijlenhekwerken zijn voorzien van fraaie blinde verbindingen, die vrijwel niet zijn te demonteren door derden. Naast onze standaard uitvoeringen kunnen we spijlenhekwerken ook volledig op maat maken, op basis van uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Rechte bovenkant

Bij dit type spijlenhekwerk zijn de spijlen tussen de onder- en bovenligger gemonteerd. De spijlenvakken zijn door middel van blinde verbindingen gekoppeld aan de robuuste staanders van het kokerprofiel. Deze elegante oplossing wordt met groot vakmanschap in de eigen fabriek van Hexta gefabriceerd.  

img-8991.jpg

Rond doorgestoken

Stevig spijlenhekwerk dat zeer strak is afgewerkt door de doorgestoken ronde en afgeschuinde spijlen en blinde verbindingen. Naast de strakke afwerking is het hekwerk in ieder mogelijk (RAL)kleur te leveren. Dit geldt uiteraard voor al onze spijlenhekwerken.

pict0017.jpg

 

Vierkant doorgestoken

Stevig spijlenhekwerk dat zeer strak is afgewerkt door de doorgestoken vierkante en van boven afgeschuinde spijlen en blinde verbindingen. Door de vierkante spijlen krijgt het hekwerk nog meer een solide uitstraling.

spijlenhekwerk-2.jpg

Parqua sierhekwerk

Dit hekwerk staat bekend om de fraaie afwerking, elegante uitstraling en rondingen. Vaak toegepast bij speelplaatsen en parken. Dit hekwerk bestaat uit verschillende hoogtes en is toepasbaar met bijpassende poorten. Omdat ook dit hekwerk volledig in onze fabriek wordt gemaakt is er veel mogelijk op het gebied van maatwerk.

spijlenhekwerk-parqua-2.jpg

Junior

Dit hekwerk is ideaal voor schoolpleinen, kinderdagverblijven en speelplaatsen. Doordat het hekwerk laag is, houdt u een goed overzicht op het terrein. Gecertificeerd spijlenhekwerk en poorten die voldoen aan de kindvriendelijke eisen van het Keurmerk Instituut.

spijlenhekwerk-junior-8.jpg

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.