Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk


Met de spijlenhekwerken van Hexta zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een standaard spijlenhekwerk tot een uitvoering volledig op maat gemaakt, op basis van uw wensen. Waar u ook voor kiest: met een spijlenhekwerk van Hexta heeft u een representatieve en solide hekwerk om uw terrein. Al onze spijlenhekwerken zijn voorzien van fraaie blinde verbindingen, die derden vrijwel niet kunnen demonteren.

Vraag direct meer informatie aan

 

Bij Hexta heeft u de keuze uit de volgende soorten spijlenhekwerken:

  • SR Plus Ronde spijlen, niet doorgestoken
  • SV Plus Vierkante spijlen, niet doorgestoken
  • SRD Plus Ronde spijlen, doorgestoken
  • SVD Plus Vierkante spijlen, doorgestoken

 

Bevestigen van uw spijlenhekwerk

Wanneer u een spijlenhekwerk laat plaatsen, krijgt u een uitermate solide bevestiging. De vakken worden tussen de vierkante staanders gemonteerd door middel van een blinde verbinding. Dit zorgt ervoor dat de vakwerkelementen niet inzakken en er niet uitgelicht of gesaboteerd kunnen worden.

De juiste coating voor ieder hekwerk

Kiest u voor een coating van uw spijlenhekwerk? Alle verzinkte onderdelen worden dan eerst voorbehandeld. Vervolgens wordt de poedercaoting elektrostatisch aangebracht. De materialen gaan hierna in de oven, waardoor een mooie coating ontstaat.  

Kleurstellingen

Al onze spijlenhekwerken zijn verzinkt. Als optie kan uw spijlenhekwerk worden voorzien van een coating in kleur. De volgende kleuren zijn standaard mogelijk: Verzinkt, RAL-6009, RAL-7016, RAL-9005.*
Draaipoorten

De draaipoorten van Hexta zijn erg stevig en kunnen extra beveiligd worden met een puntenkam of uitstekende spijlen. Met deze toevoegingen is het vrijwel onmogelijk om over de poort heen te klimmen. Voor nog meer zekerheid kunt u uw poort eventueel extra beveiligen door hierop detectiesystemen te laten monteren door ons.

 

* Overige kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.