Staafmat Staafmat


Staafmat is sterk en heeft tegelijk een open aanblik. Door de gelaste stalen matten is het erg krachtig, terwijl het door de maaswijdte transparant oogt. Staafmat heeft bovendien een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze staafmatten zijn er in de volgende uitvoeringen: enkel, dubbel en security.


Enkelstaafmat

Enkelstaafmatten munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met state-of-the-art productietechnieken. De enkelstaafmat (ook wel 3D mat genoemd) is een optisch aantrekkelijk en tegelijk voordeliger alternatief voor de klassieke dubbelstaafmatten. 

img-2063.jpg

Dubbelstaafmat

De eigenschappen ‘sterk’ en ‘transparant’ maken dit hekwerk tot een succes. ‘Sterk’ door de gelaste uitvoering van de matten en ‘transparant’ door de relatief grote maasbreedte. Deze combinatie zorgt er voor dat dit hekwerk behoort tot het snelst groeiende segment in de hekwerkindustrie.

stenaline.jpg

Dubbelstaafmat Security

De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security is de absolute top in dit segment. De hekwerkconstructie wordt gevormd door het unieke LEGI-systeem. Een innovatief hekwerksysteem dat zich laat onderscheiden door haar esthetische en stabiele eigenschappen, gevormd door de solide mat-/staanderverbinding. De overlappende dubbelstaafmat zorgt voor de allerhoogste belastbaarheid. Het LEGI-systeem is ook een zeer efficiënt systeem door de uiterst eenvoudige en snelle montage-mogelijkheden. De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security biedt u een zeer degelijk, sterk, effectief en veilig hekwerk.

dms-security-1.jpg

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.