Staafmat Staafmat


Staafmat is sterk en tegelijkertijd transparant. Het is sterk door de gelaste stalen matten en transparant door de maaswijdte. Het hekwerk is daarnaast ook interessant door zijn prijskwaliteitsverhouding. De staafmatten zijn er in de uitvoeringen enkel, dubbel en security.

Enkelstaafmat

Enkelstaafmatten munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met state-of-the-art productietechnieken. De enkelstaafmat (ook wel 3D mat genoemd) is een optisch aantrekkelijk en tegelijk voordeliger alternatief voor de klassieke dubbelstaafmatten. 

3-d-hekwerk-met-stroomschoksysteem.jpg

Dubbelstaafmat

De eigenschappen ‘sterk’ en ‘transparant’ maken dit hekwerk tot een succes. ‘Sterk’ door de gelaste uitvoering van de matten en ‘transparant’ door de relatief grote maasbreedte. Deze combinatie zorgt er voor dat dit hekwerk behoort tot het snelst groeiende segment in de hekwerkindustrie.

stenaline.jpg

Dubbelstaafmat Security

De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security is de absolute top in dit segment. De hekwerkconstructie wordt gevormd door het unieke LEGI-systeem. Een innovatief hekwerksysteem dat zich laat onderscheiden door haar esthetische en stabiele eigenschappen, gevormd door de solide mat-/staanderverbinding. De overlappende dubbelstaafmat zorgt voor de allerhoogste belastbaarheid. Het LEGI-systeem is ook een zeer efficiënt systeem door de uiterst eenvoudige en snelle montage-mogelijkheden. De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security biedt u een zeer degelijk, sterk, effectief en veilig hekwerk.

dms-security-1.jpg

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.