Tourniquet Tourniquet


Een tourniquet is de ideale manier voor regulering en controle van voetgangersverkeer. De tourniquets van Hexta zijn uit te breiden met diverse toegangscontrolesystemen en kenmerken zich door hun absolute topkwaliteit.

Effect en efficiëncy in één

Wilt u in- en uitgaande werknemers of bezoekers op gecontroleerde wijze toegang verlenen of weigeren? Kies dan voor een tourniquet. We bieden vele hoogwaardige oplossingen, voor elke omgeving en gebruiksintensiteit. Vanzelfsprekend ben je daarbij verzekerd van een gedegen advies en goede ondersteuning, en dus van maximaal effect en optimale efficiency.

Tourniquets

Een tourniquet is feitelijk een éénpersoons toegangspoort, waarbij het draaielement zorgt dat er telkens maar een persoon na controle toegang krijgt tot het terrein. Ook biedt een tourniquet extra beveiliging tegen doordringen.

Daar waar veiligheid een grote rol speelt is een Hexta-Tourniquet de ideale entree. Er zijn zeer uitgebreid toepassingen mogelijk.

Toegangsbeheer met Brivo

We geloven dat toegangsbeheer zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon.

Selectief

Vaak worden draaipoorten gebruikt om toegang te verlenen aan personen. De controlerende functie hiervan is echter beperkt. Zo is het denkbaar dat één persoon met een toegangspas de poort opent, waarna meerdere personen het terrein betreden. Met als gevolg meer kans op diefstal. Ook bij calamiteiten kan het ontbreken van een sluitende bezoekerslijst ernstige gevolgen hebben.

tourniquets-5(1).jpg

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.