Hekwerk voor voetbalvelden Hekwerk voor voetbalvelden


Hexta heeft alles wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust voetbalveld, van ballenvangers tot afrastering. Een afscheiding die een functionele afscheiding tussen spelers en toeschouwers vormt. 

Kwalitatief

Hexta levert kwalitatief hoogwaardige voetbalveldafrastering en is bij veel gemeenten, sportverenigingen en instellingen de nummer één leverancier. De Hexta-producten voldoen aan alle normen om veilig en plezierig te kunnen sporten. voetbalafrastering-1(2).jpg

Uitgebreid assortiment

Onze voetbalveldafrastering voldoet aan alle eisen van duurzaamheid en veiligheid. Hexta heeft een uitgebreid assortiment aanvullende producten, waaronder reclamebordprofielen, ballenpoortjes, ballenvangers en uiteraard het hekwerk. Voor de ballenvangers heeft u de keuze uit een geïmpregneerd nylon-net of een combinatie hiervan met gaas- of dubbelstaafmathekwerk.

Hoge mate vandalisme-proof

Afgeronde hoeken, geen scherpe uiteinden en een degelijke constructie zorgen ervoor dat letsel zoveel mogelijk wordt voorkomen. De producten zijn in hoge mate vandalisme-proof en kunnen dan ook tegen een stootje. Dit komt door de kwaliteit die Hexta keer op keer levert.

Kortom, ieder terrein een eigen oplossing

Ik kom graag in contact


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.