Reclamebordprofiel Reclamebordprofiel


Het reclamebordprofiel van Hexta is een solide investering. Met dit robuuste, dikwandige stalen profiel is het mogelijk om reclameborden van verschillende afmetingen eenvoudig te (her)plaatsen. Daarnaast is het een investering in het genereren van sponsorinkomsten. Ook kunt u aanzienlijke besparingen realiseren, omdat het mogelijk is om het reclamebord zonder achterliggend hekwerk te plaatsen.

Investering

Het universele reclamebordprofiel van Hexta is een solide investering! Met dit robuuste, dikwandige stalen profiel is het mogelijk reclameborden van verschillende afmetingen eenvoudig te plaatsen.

reclamebordprofiel-foto-3.jpg

Dikwandig staal

Het profiel is bijzonder sterk en gemaakt van thermisch verzinkt, dikwandig staal en kan ook gecoat worden geleverd. Het reclamebordprofiel is tevens een investering waarmee u sponsorinkomsten genereert. Ook kunt u besparen op uw hekwerk, omdat u de mogelijkheid heeft het reclamebord zonder achterliggend hekwerk te plaatsen.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.