Sportpoort Sportpoort


Voor sportvelden heeft Hexta een breed assortiment gelaste sportpoorten die perfect passen bij aangrenzend hekwerk. De hoogwaardige kwaliteit en constructie maken deze poorten geschikt voor intensief gebruik en vele jaren probleemloos functioneren. Speciaal voor sportterreinen met dubbelstaafmat veldafscheidingen, heeft Hexta een fraaie, bijpassende sportpoort ontwikkeld. Deze heeft een dubbelstaafmatvulling en sluit daardoor naadloos aan op de veldafscheiding.


Hexta ontwikkelde speciaal voor toegangsvoorzieningen in veldafscheidingen met dubbelstaafmat de sportpoort. Door toepassing van dubbelstaafmatvulling heeft de sportpoort hetzelfde aanzicht als de veldafscheiding. Daarnaast harmonieert de bovenligger van de vleugel van de sportpoort met de leunbuis van het hekwerk, waardoor hek en poort een vloeiende lijn vormen.

draaipoort-sportpoort-8(1).jpg

De vleugels van de poorten hebben een volledige omranding van gelast kokerprofiel. De poorten zijn gebouwd voor jarenlang gebruik en kennen een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken. Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in Contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.