Voetbalafrastering Voetbalafrastering


Zowel voor professionele als voor amateurclubs biedt Hexta fraaie oplossingen voor de afscheiding van voetbalvelden. Afgeronde hoeken, geen scherpe uiteinden en een degelijke constructie zorgen ervoor dat letsel zoveel mogelijk wordt voorkomen. De producten zijn in hoge mate vandalisme-proof en kunnen dan ook tegen een stootje. Dit komt door de kwaliteit die Hexta keer op keer levert.


Veiligheid

Hexta levert kwalitatief, hoogwaardige voetbalveldafrastering en is bij veel gemeenten, sportverenigingen en instellingen de nummer één leverancier. De Hexta-producten voldoen aan alle normen om veilig en plezierig te kunnen sporten.

voetbalveldafrastering-foto-2.jpg

Duurzaamheid

Onze voetbalveldafrastering voldoet aan alle eisen van duurzaamheid en veiligheid. Hexta heeft een uitgebreid assortiment aanvullende producten, waaronder reclamebordprofielen, ballenpoortjes, ballenvangers en uiteraard het hekwerk. Voor de ballenvangers heeft u de keuze uit een geïmpregneerd nylon net of een combinatie hiervan met gaas- of dubbelstaafmathekwerk.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

Kleur

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.