Gaashekwerk Gaashekwerk


Het gaashekwerk van Hexta is een relatief goedkope en tevens een functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt dit hekwerk een effectieve beveiliging met een in alle opzichten. Geheel conform jouw wensen kan het worden geplaatst mét of zonder bovenbuis. Hexta levert voor iedere situatie de gewenste oplossing.

Lees meer

Voordelen van afrastering met gaashekwerk

Gaashekwerk is een veel voorkomend type hekwerk, dit door dat het duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Hiernaast biedt het ook makkelijk de mogelijkheid om het te laten begroeien. Het zorgt er tevens ook voor dat beveiliging van het terrein gewaarborgd is zonder intimiderend te zijn. We gebruiken we alleen gaas en spandraden van a-kwaliteit. Dit zorgt er voor een nog sterker en een strakker te spannen hekwerk. Hierdoor wordt het hekwerk nog duurzamer en oogt het hiernaast ook nog eens strakker.

Gaashekwerk zonder of met bovenbuis

Bij Hexta hebben we keuze uit twee type oplossingen: zonder of met bovenbuis. Is het de bedoeling om naast de afsluiting een enigszins open uitstraling rond het terrein te creëren? Dan adviseren we om gaashekwerk zonder bovenbuis te installeren.

rzc-gaashekwerk.jpg

Mag het toch iets prominenter en robuust ogen? We adviseren dan graag om gaashekwerk met een bovenbuis te plaatsen. Dit kan indien gewenst ook van prikkeldraad worden voorzien. Dit voorkomt dat ongewenste gasten het hekwerk eenvoudig kunnen overklimmen.

014.jpg

Gaashekwerk van Hexta

Hexta levert al ruim 15 jaar hekwerken binnen en buiten Nederland. We kunnen dan ook door onze ervaring snel schakelen. Dit zorgt ervoor dat we makkelijk en eenvoudig gaashekwerk kunnen plaatsen. Het gaashekwerk van Hexta heeft dan ook een gunstige prijskwaliteitsverhouding. Het hekwerk wordt namelijk verzinkt én gecoat. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest en onderhoudsvrij blijft. Zo kan het hekwerk wel tientallen jaren meegaan en blijft het zelfs na intensief gebruik zijn stevigheid en functionaliteit behouden.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kun je ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we je helpen met service en onderhoud?

Via de mail kun je ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

 Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.