Tourniquet Tourniquet


Voor sommige bedrijven is het belangrijk om gecontroleerd toegang te kunnen verlenen aan personen en voertuigen die zich bij de poort of ingang van een gebouw of terrein melden. Met onze tourniquets zijn alle inkomende en uitgaande bezoekersstromen uitstekend te beheersen.

 

Lees meer

Effect en efficiency in één

Wilt u in- en uitgaande werknemers of bezoekers op gecontroleerde wijze toegang verlenen of weigeren? Kies dan voor een tourniquet. We bieden vele hoogwaardige oplossingen, voor elke omgeving en gebruiksintensiteit. Vanzelfsprekend ben je daarbij verzekerd van een gedegen advies en goede ondersteuning, en dus van maximaal effect en optimale efficiency.

Tourniquets

Een tourniquet is feitelijk een éénpersoons toegangspoort, waarbij het draaielement zorgt dat er telkens maar een persoon na controle toegang krijgt tot het terrein. Ook biedt een tourniquet extra beveiliging tegen doordringen.

Daar waar veiligheid een grote rol speelt is een Hexta-tourniquet de ideale entree. Zeer uitgebreid uitbreidingsmogelijkheden.

Selectief

Vaak worden draaipoorten gebruikt om toegang te verlenen aan personen. De controlerende functie hiervan is echter beperkt. Zo is het denkbaar dat één persoon met een toegangspas de poort opent, waarna meerdere personen het terrein betreden. Met als gevolg meer kans op diefstal. Ook bij calamiteiten kan het ontbreken van een sluitende bezoekerslijst ernstige gevolgen hebben.

tourniquets-5(1).jpgHeuptourniquet

De meest toegepaste toegangsmechaniek. Kan worden uitgebreid met verschillende toegangsopties. Zo kan er ook op een minder indrukwekkende manier toegang worden verleend aan bezoekers of werknemers.

heuppoort-1(1).jpg

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact


 

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kun je ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we je helpen met service en onderhoud?

Via de mail kun je ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

 Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.