Groeiende vraag naar een totaaloplossing voor terreinbeveiliging

10-12-2018

Door de toenemende vraag van onze klanten is Hexta het afgelopen jaar een transformatie ondergaan van hekwerkbedrijf naar complete terreinbeveiliger. We produceren en plaatsen nog steeds kwalitatief hoogwaardige hekwerken en poorten. Hexta doet meer, als specialist in terreinbeveiliging installeren we camerasystemen, toegangsverleningssystemen en buitendetectie.

Lees meer

Het voordeel voor onze klanten is dat onze oplossingen volledig in het hekwerk geïntegreerd zijn. Zo zijn onze cameramasten volledig in de hekwerklijn opgenomen, doordat het geheel altijd hetzelfde gecoat is vormt het één mooi en strak geheel, zo blijft terreinbeveiliging in onze ogen esthetische verantwoord. Ook onze andere oplossing verwerken we indien gewenst in uw hekwerk.  

cmr-paal-recht-sch-v1-3(1).jpg

Onze beveiligingsoplossingen zijn Cloud Based, het voordeel hiervan is dat de systemen geheel losgekoppeld zijn van uw bedrijfsnetwerk. Via een VPN-verbinding worden de systemen gekoppeld aan een datacenter en zijn ze wereldwijd te benaderen door u en uw medewerkers, uiteraard indien gewenst.

Binnen de huidige markt doet Hexta geen concessies, en kunnen we haast iedere buitendetectie verwerken in het hekwerk. Door onze eigen productie faciliteiten kunnen we denken in oplossingen. Zo leveren we standaard producten en indien gewenst

cyber-security-cybersecurity-device-60504.jpg

Ook uniek zijn onze buitendetectie systemen. Hiervoor leveren en installeren we detectiesystemen die volledig in het hekwerk opgenomen zijn, puntsensoren geven bij een verstoring de exacte locatie in het hekwerk aan waar de verstoring plaatsvind. Hierbij is elke sensor apart in te stellen aan de omstandigheden.

Daarnaast bieden onze actieve radarsystemen detectievelden welke achter een hekwerk of desgewenst over een deel van een open terrein waken. De algoritmes van deze systemen zijn volledig in te stellen en mogelijke stoorbronnen zijn hierdoor volledig uit te filteren, dit zorgt voor een high–risk detectieoplossing terwijl foutmeldingen tot een minimum gereduceerd worden.

Wilt u ook wat meer weten over onze beveiligingsoplossingen, neem dan gerust contact op met één van onze beveiligingsspecialisten. Zij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs om u hierover te informeren.

Kortom, ieder terrein, eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Auteur: Walter van Gent & Axel Schutte