Hexta wenst u een veilig 2019!

09-01-2019

Net over de  drempel van het nieuwe jaar danken we u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact 2018. Graag wensen we u een gelukkig nieuwjaar waarin we hopen u ook nog vaak in 2019 dienst te mogen zijn.

Hexta kijkt graag dit jaar graag vooruit! Onze voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden en te verbeteren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze nieuwe producten en diensten.

Lees meer

start-line-3449607-1920.jpgNieuwe en bestaande oplossingen voor 2019

Naast hekwerk is Hexta ook gespecialiseerd in totale terreinbeveiligingsoplossingen. Met een eigen gespecialiseerde security-afdeling installeren we systemen zoals; camerabewaking, toegangsverlening en intercominstallaties. Ook leveren en installeren we (schil)detectiesystemen waaronder hoogspanningsdetectie-, hekwerkdetectie- en geavanceerde radardetectie-systemen. Hiernaast kunnen onze elektronische oplossingen kunnen professioneel en esthetisch verantwoord in het hekwerk worden geïntegreerd.

 

Veilig en betrouwbaar

We zorgen er ook voor om in 2019 onze expertise toe te passen er voor u een optimale beveiliging ontstaat. Door mee te gaan met de laatste ontwikkelingen kunnen we cloudoplossingen aanbieden die los staan van uw huidige ICT-netwerk. Hierdoor is uw bedrijf niet meer gevoelig voor hackers of virussen vanuit uw beveiligingssystemen. Tevens zorgen we dat u altijd de laatste update heeft op uw systeem.

Met een enthousiast team van ruim 100 betrokken en gedreven medewerkers delen we graag onze expertise met klanten. Uiteraard doen we dit wederom in 2019!

 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact voor een gratis security check

Auteur: Axel Schutte