Samenwerking Eagle Eye Networks & Brivo, beveiliging in de cloud

19-06-2019

U kent ons als dé leverancier van terreinbeveiliging en hekwerk. Om u een nog breder assortiment te kunnen aanbieden zijn we de samenwerking aangegaan met Eagle Eye Networks en Brivo. Doel van deze samenwerking is het bieden van de juiste oplossing voor video- en toegangscontrole in de cloud en het beschikbaar maken van de kennis in deze. Door de samenwerking kunnen we een nog betere totaaloplossing bieden aan onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat de clouddiensten veel toegevoegde waarde leveren ten opzichte van traditionele beveiligingsmethodes. Mede dankzij het partnership met Eagle Eye Networks en Brivo verbeteren we onze kennis en daarmee ook onze service aan onze klanten.

Lees meer

 

hexta-hoofdkantoor-waddinxveen-nederland-2019.jpg

“De Clouddiensten van Eagle Eye en Brivo bieden ongekende mogelijkheden voor onze klanten op het gebied van video- en toegangscontrole in de cloud.”

Frank van Meenen,
algemeen directeur Hexta


We zijn van mening dat deze clouddiensten ook voor u interessant kunnen zijn. We zullen u dan ook binnenkort benaderen om deze platformen verder toe te lichten en u de voordelen te laten zien van onze samenwerking met Eagle Eye Networks en Brivo. Wilt u al meer weten, neem gerust eens een kijkje op de websites van Eagle Eye Networks www.een.com of Brivo www.brivo.com

Over Eagle Eye Networks

Het in 2012 opgerichte Eagle Eye Networks B.V., is wereldwijd leider in het aanbod van cloud-based video surveillance. Hierin voldoen zij aan de vraag van ondernemingen, bewakingsbedrijven, beveiligingsintegratoren en individuen. De 100% in de cloud beheerde oplossingen van Eagle Eye bieden opnamen zowel in de cloud als op locatie, beveiliging en encryptie op bancair niveau en uitgebreide ondersteuning voor analoge en digitale camera’s – en is allemaal toegankelijk via het internet of mobiele applicaties. Eagle Eye Networks heeft zijn hoofdkantoor in Austin, Texas, VS en heeft kantoren in Europa en Azië.

www.een.com

Over Brivo

Brivo is de oorspronkelijke innovator van cloud-gebaseerde fysieke beveiligingsoplossingen voor bedrijfsgebouwen. Brivo biedt miljoenen gebruikers een volledig beveiligingsplatform aan met toegangscontrole, mobiele legitimatie, mobiele administratie, videobewaking, identiteits- en bezoekersbeheer en liftbesturing. Als SaaS-bedrijf biedt Brivo ook een volledig API-platformservice, waarmee partners aangepaste integraties en verticale marktaanbiedingen kunnen bouwen. Onze missie is om de wereld veiliger te maken door een, op abonnementen gebaseerde, service te bieden voor het beveiligen van gebouwen met behulp van betrouwbare, handige, schaalbare, cyber-beveiligde technologie. Brivo heeft hoofdkantoor vestigingen in Bethesda, Maryland en Amsterdam, Nederland.

www.brivo.com

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact