PERSBERICHT: Hexta terreinbeveiliging en hekwerk gaat samenwerken met Hitmetal

03-07-2019

PERSBERICHT

Waddinxveen, 3 juli 2019 - In 2003 is de productielocatie Wolvega van Hexta opgestart voor het maken van kwalitatief hoogstaand hekwerk en aanverwante producten. Vanaf eind 2019 zal de productie en logistiek vanuit de Hexta vestiging in Wolvega stoppen. Door sterke samenwerking met onze partners kunnen wij ons nog beter focussen op de juiste invulling van de behoefte van onze klanten.

Lees meer

Hitmetal is specialist op het gebied van maatwerkproductie, fijnmazige distributie en ontwikkeling van de nieuwste producten. De samenwerking stelt beide partijen in staat optimaal gebruik te maken van synergievoordelen en schaalgrootte.

De markt is veranderd en steeds gespecialiseerder geworden. Hitmetal volgt deze ontwikkelingen op de voet. Technische aspecten van vergaande robotisering en automatisering van de productieomgevingen zijn speerpunten.

Concrete voordelen voor klanten

Het assortiment zal worden uitgebreid door zowel met nieuwe als bestaande partners nauwere samenwerkingen te creëren. Hierdoor is het mogelijk om onze klanten nog beter te bedienen. Hexta focust zich op terreinbeveiliging met camera en toegangscontrole oplossingen; de unieke producten van de nr 1 in cloudsoftware, Eagle Eye Networks en Brivo: het doel is het hebben van een evenwichtig aanbod van terreinbeveiliging en hekwerken.

Over Hexta

Hexta heeft een grote expertise opgebouwd als totaaloplosser voor terreinbeveiliging en hekwerken. Met gedreven medewerkers en een landelijk bereik, kenmerken we ons door professionaliteit en een permanent streven naar innovatie. Tot onze klanten behoren bedrijven, instellingen, overheden, sportclubs en particulieren. Voor hen werken we allemaal aan hetzelfde doel: het samen komen tot de best passende oplossingen. Breed aanbod met sterke nadruk op service en kwaliteit.

EINDE PERSBERICHT

 

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Axel Schutte, marketing & communicatie Hexta, 06-52678889. Hexta beschikt over de auteursrechten van de bijgesloten afbeelding. De afbeelding mag met bronvermelding bij het persbericht geplaatst worden.