Mondragon, 16e eeuw in 2020

12-02-2020

In het historische hart van Zierikzee heeft Hotel Mondragon onlangs zijn deuren geopend om gasten te verwelkomen. Luxe en sfeer zijn belangrijkste kenmerken van dit hotel. Om ervoor te zorgen dat gasten een warm welkom krijgen, is het Mews-reserveringssysteem gecombineerd met een ANPR-Camera. 

Lees meer

Something old and something new

Hotel Mondragon is misschien gloednieuw, de locatie van dit hotel is allesbehalve nieuw. Het gebouw bevindt zich al meer dan een eeuw in de oude haven van Zierikzee. Het is vernoemd naar Cristóbal de Mondragón, een Spaanse generaal uit de 16e eeuw. In opdracht van koning Filips II van Spanje nam generaal Mondragón dit stadje in en verbleef enige tijd in de oude haven. Sindsdien is zijn naam onlosmakelijk verbonden met Zierikzee.

Het horecaplatform van Mews

Om de sfeer van klassieke hoffelijkheid op te roepen, heeft Hotel Mondragon besloten om te werken met het geavanceerde Mews-systeem: met dit gastvrijheidsplatform kunnen hotelmanagers meer boekingen genereren, reserveringen beheren en een uitstekende gastervaring bieden. In een gebruiksvriendelijk dashboard biedt Mews een property managementsysteem, een booking engine, een virtuele conciërge web-app en veilige online betalingen.

Vanwege de optie om het kenteken van een gast toe te voegen aan een reservering, was de stap naar een uitbreiding met innovatieve toegangscontrole vrij klein. Door het Mews-reserveringssysteem aan te sluiten op een ANPR-camera worden kentekens van verwachte gasten herkent zodra ze aankomen rijden. De roldeur wordt automatisch geopend, zodat de gasten genieten van de functies van Hotel Mondragon voordat ze zelfs hun auto verlaten.

Terreinbeveiligingsspecialist Hexta

De roldeur van Hotel Mondragon is door Hexta voorzien van een ANPR-camera.  Als onafhankelijke dealer van AVUTEC-producten kon Hexta een Gatekeeper installeren met uitzicht op de ingang van een hotel, vakantiepark of camping. Deze ANPR-camera kon eenvoudig worden aangesloten op het Mews-systeem, zodat een parkeerplaats alleen beschikbaar is voor vooraf geregistreerde gasten en personeel.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing.