Hoe gaat Hexta om met Coronavirus (Covid-19)

16-03-2020

Het meest besproken onderwerp van de afgelopen weken en zeker ook de aankomende weken is het Coronavirus. Tijdens de persconferentie van afgelopen zondag heeft het kabinet verschillende maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Uiteraard dragen we vanuit Hexta graag ons steentje bij om de verspreiding van het virus te voorkomen. Het personeel zal in de aankomende periode daarom zoveel als indien mogelijk vanuit huis werken.

Lees meer

We staan zeker niet stil. Zoals jullie van ons gewend zijn staat team Hexta altijd voor u klaar maar deze situatie is voor ons ook nieuw. Alles wat we nodig hebben vinden we gelukkig binnen ons Cloud-ERP-Systeem. Bijna al onze medewerkers zijn daarom niet gebonden aan een specifieke locatie. Uiteraard hebben we ook veel monteurs die in het veld werken. Zij zijn gelukkig niet op plaatsen met grote groepen mensen. De monteurs werken vooralsnog gewoon door.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze mail neem dan contact op met uw accountmanager of onze afdeling planning (085-0239676)

Team Hexta