Totale terreinbeveiliging voor Nouwens Transport Breda

06-04-2020

Vlot, efficiënt en bovenal veilig, daar staat Nouwens Transport Breda voor. Dit geldt niet alleen voor het vervoer, maar zie je ook terug op de bedrijfslocaties. Goede terrein- en hekbeveiliging is essentieel. Wederom was Hexta van de partij voor het plaatsen van kwalitatief hoogwaardig hekwerk, detectie, camerabeveiliging en schuifpoorten voor de nieuwe bedrijfslocatie aan de Steltbeemd in Breda.

Lees meer

Als trouwe en bekende terreinbeveiliger van Nouwens Transport Breda werd Hexta al vroeg betrokken bij het terreinontwerp. Hierdoor konden er meerdere ideeën uitvoerig worden uitgewerkt en hoefden er minder concessies te worden gedaan. Zo ontstond er een gedegen plan waarin alle variabelen en wensen tot in detail zijn opgenomen.

dsc8921.png

Er is door Nouwens gekozen voor de dubbele Hexta Innova schuifpoort. Deze poort is speciaal gemaakt voor veel open- en dichtbewegingen. Daarnaast zijn er meer dan 30 camera’s geplaatst, verdeeld over het pand, op het buitenterrein en uniek in de hekwerkbranche, volledig geïntegreerd in de hekwerklijn. Met deze camera’s is het volledige terrein te bekijken. Alle camera’s zijn uiteraard verbonden via het nummer 1 online camera platform, Eagle Eye, volledig in de cloud. De belangrijkste reden voor de cloudopslag is de cyberveiligheid van het bedrijfsnetwerk.

Deze staan allemaal met elkaar verbonden en te bedienen via één app. Het hekwerkdetectiesysteem en het camerasysteem communiceren met elkaar. Als er een melding komt via het hekwerk detectiesysteem worden de camera’s op een specifieke manier aangestuurd en gericht.

Met deze totale integratie zijn we van mening dat Nouwens Transport Breda klaar is voor de toekomst, we wensen ze veel succes op deze prachtige nieuwe locatie!

Kortom,

Ieder terrein, een eigen oplossing.

 

Ik kom graag in contact