De vijf voordelen van Remote Guarding

02-06-2020

Hoe goed is jouw bedrijf bestand tegen inbraak en vandalisme? We hebben 5 redenen op een rij gezet om te kijken of Remote Guarding iets voor jou is en hoe je gerichte acties kunt vergroten.

Lees meer

1 - Snellere alarmopvolging

Bij huidige alarmsystemen zijn vaak de alarmopvolging een probleem. Er wordt vaak een melding gemaakt naar een alarmcentrale, maar een alarmcentrale mag deze melding niet zomaar doorzetten naar de Politie meldkamer. Vaak wordt er daarom een beveiliger of sleutelhouder ingeschakeld, deze gaat ter plaatse en bekijkt de situatie. In onze ogen is dat kostbare tijd met een groot veiligheidsrisico. Door onze cloud videobewaking te koppelen aan de alarmcentrale kan er snel een situatieanalyse gemaakt worden, waardoor er direct en doelgericht gehandeld kan worden.  

2 - Efficiënt

In het verleden waren koppelingen met alarmcentrales altijd lastig, prijzig en niet voor ieder bedrijf weggelegd. Het cloud videobewakingsplatform biedt eenvoudig de mogelijkheid om de beelden te delen met een particuliere alarmcentrale en deze via Live View door te zetten aan de politie. 

3 - Digitale surveillance

Het is mogelijk om geregeld een digitale surveillance te laten plaatsvinden. Zo kijkt er een medewerker van de alarmcentrale gericht en met 100% aandacht naar uw gehele terrein.

4 – Live View van de politie

Live View is een dienst van de politie die het mogelijk maakt dat een particuliere alarmcentrale live beelden doorzet bij een alarmmelding. De politie centralist kan de informatie, ondersteund met live beeld direct en eenvoudig doorzetten naar de telefoon of tablet van de dienstdoende agent. Makkelijker, veilig en het dit verhoogt de pakkans aanzienlijk.  

5 - Meerdere locaties

Heeft u meerdere locaties? Dit is geen probleem voor de cloud videobewaking. We kunnen namelijk alles eenvoudig koppelen voor u maar ook voor de alarmcentrale. Bij traditionele systemen zit er vaak een beperking op het aantal locaties, dit geldt niet voor cloud videobewaking. Ook hoeft er niet per locatie te worden geïnvesteerd in dure servers of dergelijke. 

Wil u meer weten over de mogelijkheden van Remote Guarding? 

Ik kom graag in contact