Optimale samenwerking

18-06-2020

Zo zorgvuldig en zorgzaam als Piant deze maanden gezichtsschilden maakt voor corona-zorgverleners, zo nauwgezet was ook onze samenwerking om het bedrijfsterrein in Waalwijk te beveiligen. Het past goed bij de visie van het bekende familiebedrijf dat stans-, laser- en snijwerk voor de industriële sector maakt: ‘Wat uw wensen ook zijn, Piant denkt met u mee’.

Directeur Robert Brekelmans gaf ons een buitengewoon mooie opdracht, het 13.000 m2 grote buitenterrein wordt voorzien van het hekwerk met geïntegreerde cameramasten welke voorzien zijn van innovatieve bewakingscamera’s. Ook binnen zijn camera’s geplaatst voor bewaking en controle van het logistieke proces. |

Lees meer

Optimale samenwerking

Het was een prachtige opdracht om uit te voeren. De samenwerking verliep zeer prettig, onder meer omdat alle betrokken partijen optimaal profiteerden van zorgvuldige projectcommunicatie. Vooral nu Piant zich snel door-ontwikkelt tot een van de meest toonaangevende leveranciers van stans- en snijwerk, is beveiliging van het terrein en vastgoed zeer belangrijk. 

Geavanceerde toegangscontrole

De 75 medewerkers op kantoor, in de productiehal en in het magazijn worden bovendien beveiligd door middel van de geavanceerde toegangscontroles van Brivo. Deze specialist in toegangssystemen laat de gebruikers deuren openen met behulp van een smartphone-app. Sleutels of speciale pasjes zijn niet langer nodig. Dat geldt ook voor beheerders, die gebruikers eenvoudig kunnen toevoegen of uitsluiten. 

Innovatieve stappen

Nu het project succesvol is afgerond, kan Piant met haar indrukwekkende machinepark de volgende innovatieve stappen zetten. Net zoals oprichter Piet Brekelmans in 1963 deed: vanuit het modelleren en stansen voor de leer- en schoenindustrie steeds blijven zoeken naar vernieuwing. En zoals zijn zoon Robert de omslag versnelde naar de industriële, grafische en leersector, zo zet de hele onderneming zich gepassioneerd in om maar liefst 100.000 gezichtsschilden per week voor de coronazorg te stansen. Want veiligheid staat ook voorop búiten het Piant-domein.

Ik kom graag in contact