Kennismaken met Maarten

13-07-2020

Een kleine maand geleden hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Hexta: Maarten. Een mooi moment om hem beter te leren kennen en aan u voor te stellen!

  

Waarom heb je gekozen voor Hexta?

“Vanwege de expertise en het enthousiasme! Vanaf het eerste contact spatte de deskundigheid, de oprechtheid en de passie bij Hexta ervan af. De afgelopen jaren is alles geprofessionaliseerd en zijn de klanten meegegroeid, maar de eigenheid van Hexta is er nog steeds. Een fantastische kans voor mij dus om samen met dit bedrijf de volgende stappen te zetten. 
 
Hexta biedt de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren, die ik als assistent accountant nog niet heb kunnen leren.  
 
De werkzaamheden bij Hexta zijn gevarieerder en vaak anders van aard. Bijvoorbeeld het samenwerken met collega's, zodat de klanten van Hexta de best mogelijke producten en service krijgen. Dit is een belangrijk onderdeel bij ons waar we als team altijd voor gaan.   
 
Als werknemer zal ik de komende tijd dus veelzijdiger worden, waardoor ik van nog meer waarde kan zijn voor het team.” 

 

“Hexta biedt de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren.”
 

Welke expertise breng je mee?

“Vanaf mijn allereerste werkdag ben ik bezig met het verbeteren van de organisatie op administratief vlak. Tot nu toe heb ik ervaring opgedaan in het verwerken van in- en verkoopfacturen én het bijwerken van andere dagboeken in de administratie. 
 
Een onderdeel hiervan is het stroomlijnen van de diverse processen. Dit zorgt ervoor dat factureren en het boeken niet alleen sneller gaat, maar ook nauwkeuriger. Een belangrijk optimalisatiepunt waarbij zowel Hexta zelf als de klanten en leveranciers profijt van hebben.  
 
Omdat ik net een studie heb afgerond, ben ik voorzien van nieuwe informatie uit de theorie. In het steeds verder digitaliserende boekhouden kan ik deze theorie nu inzetten om steeds meer te automatiseren in de praktijk.“

 

Welke toegevoegde waarde heb je voor klanten?

“Ik heb de problemen leren kennen waar mee klanten worstelen zoals:

  • Sectorspecifieke eisen voor terreinen
  • Maatwerk in lastige situaties
  • Strakke deadlines


Daarnaast heb ik een jonge blik waarmee ik innovatieve oplossingen heb die echt verbetering brengen."

 

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

“Mijn ambitie is om samen met collega's ervoor te zorgen dat we de administratie dagelijks snel en effectief bijwerken. Hiermee bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om samen te werken met een professionele partij als Hexta. 
 
Wanneer dit lukt, worden inkoopfacturen op tijd betaalt, verkoopfacturen op tijd geïnd en kunnen we snel reageren op eventuele vragen. Wederom een optimalisatieslag om Hexta naar een nóg professioneler niveau te brengen!” 
 
Wil jij net als Maarten ook graag aan de slag bij Hexta? Bekijk onze vacatures en wellicht mogen we jou binnenkort ook voorstellen!  

 

Achtergrondinformatie:

“Mijn naam is Maarten van der Lugt. Ik ben 23 jaar en woon in Rotterdam. 
 
Ik heb de opleiding tot assistent accountant afgerond aan het Kronenburgh MEAO College. In mijn eerste 2 jaar na mijn opleiding heb ik als assistant accountant veel ervaring opgedaan in het zo efficiënt mogelijk werken. In deze jaren heb ik veel geleerd en heb ik mijn plek gevonden in de administratieve wereld. 
 
Een mooi voorbeeld van de werkervaring die ik op heb gedaan, is het heel secuur werken. Een belangrijk onderdeel van de administratie, voor zowel klant als werkgever.”