Kennismaken met Grozdana

09-09-2020

We hebben wederom een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Hexta. Ben jij benieuwd en wil je meer weten over Grozdana? Lees dan hieronder verder.

Waarom heb je gekozen voor H­­exta?

 “Hexta richt zich op één specifiek vakgebied. Dit zorgt ervoor dat het een bekende merknaam is en een serieus grote speler in deze markt. Ondanks dat ‘een hekwerk plaatsen’ een gemakkelijke klus lijkt, komt er veel meer bij kijken. Denk aan alle verschillende mogelijkheden qua hekwerken of bijvoorbeeld het onderhoud hiervan. Dit zorgt ervoor dat iedere dag een uitdaging is en het werk gevarieerd blijft.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat een bedrijf zich blijft vernieuwen. Hexta loopt qua innovaties voorop en is dus niet bang om de volgende stap te zetten. Een voorbeeld hiervan is de nieuwste werkmethode van Hexta met Microsoft Dynamics 365 Business Central (ERP-systeem). 

Tot slot is het natuurlijk ontzettend leuk om ‘je eigen werk’ tegen het lijf te lopen. Dat ik random ergens in Nederland loop en een hekwerk van Hexta tegenkom, maakt mij trots om hier te werken.”

 

Welke expertise breng je mee?

 “Ik bezit de technische kennis die nodig is in dit vakgebied. Door onder andere mijn tekenvaardigheden in te zetten bij het ontwerpen van hekwerken, draag ik bij aan goede verwachtingen en tevredenheid van onze klanten.

Daarnaast probeer ik het werkproces te optimaliseren. Ik zoek de grootste uitdagingen in een proces op en probeer juist op die knelpunten mogelijke oplossingen aan te dragen en uit te voeren. Een van mijn kwaliteiten om dit voor elkaar te krijgen is gestructureerd werken.”

 

“Dat ik random ergens in Nederland loop en een hekwerk van Hexta tegenkom, maakt mij trots om hier te werken.”

 

Welke toegevoegde waarde heb je voor klanten?

 “Onze monteurs moeten zonder zorgen te werk kunnen gaan. Mijn kerntaak is om ervoor te zorgen dat de monteur met het goede materiaal naar de projectlocatie gaat. Dit klinkt wellicht niet meer dan logisch, maar een klein foutje is snel gemaakt. Door hier kort op te zitten en alles soepel te laten verlopen, krijgt onze klant uiteindelijk wat hij voor ogen had.“

 

 Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

 “Mijn doel is om een efficiëntie slag te maken bij onze werkvoorbereiders. Wanneer deze afdeling zo efficiënt mogelijk draait, behouden we de snelheid die we kunnen leveren bij onze klanten. Dit zal uiteindelijk leiden tot een verhoogde productiviteit en nóg betere klantrelaties.”

Ook geïnteresseerd in een baan bij Hexta Terreinbeveiliging & Hekwerk? Bekijk onze vacatures en stel jezelf bij ons voor.

 

Achtergrondinformatie:

 “Mijn naam is Grozdana Momic. Ik ben 29 jaar en woon in Rotterdam.

Naast mijn voltooide opleiding Ad Engineering heb ik ook een diploma voor directiesecretaresse. Deze twee ervaringen neem ik nu mee in het werkveld. Het is voor mij de perfecte combinatie van technische kennis en gestructureerd te werk gaan.

Een leuk weetje over mij? Ik heb twee keer meegedaan aan het NK boogschieten. Met mijn nauwkeurigheid zit het dus wel goed!”