Waarom uw beveiliging ’geen’ onderdeel van uw ICT-netwerk moet zijn

04-12-2018

Binnen onze branche komen we veel bedrijven tegen die hun huidige beveiligingssystemen gekoppeld hebben aan het ICT-netwerk. Door camera’s en andere toegangscontrolesystemen te koppelen zorgt dit er automatisch voor mogelijke lekken. Vaak wordt de ICT omgeving iedere week geback-upt en geüpdatet. Dit is niet altijd het geval bij het camera en/of toegangscontrolesysteem. Hierdoor staan systemen op softwareversies van enkele jaren geleden. In onze ogen kan dit nooit de bedoeling zijn. We moeten er tenslotte voor zorgen dat de risico’s tot een minimum worden beperkt.

Lees meer

We geloven dat terreinbeveiliging veel verder gaat dan alleen een goed hekwerk. De camera en toegangscontroleoplossing die we bieden is dan ook klaar voor de toekomst. De softwarestructuur is gemaakt om volledig op zichzelf te staan. Dit zorgt ervoor dat bij een mogelijke inbraak op uw systeem er altijd nog terreinbeveiliging is. Hiernaast is vanwege online (Cloud) oplossing altijd de laatste update geïnstalleerd. Zo bent u optimaal beschermd tegen mogelijke aanvallen van buitenaf. 

cyber-security-cybersecurity-device-60504-1.jpg

We bieden de oplossing voor het digitaal openen van deuren en schuifpoorten, dit doen we samen met Brivo. Vandaag de dag is een telefoon niet meer weg te denken, hierdoor kan er in combinatie met de Brivo-app iedere deur/schuifpoort worden geopend of worden gesloten. In combinatie met het idee dat tegenwoordig eerder een telefoon voorhanden is dan sleutelbos. Nog meer gemak voor gebruiker alsmede voor beheerders die makkelijk gebruikers toegang kunnen verschaffen. 

business-computer-connection-1054397.jpg

Eagle Eye is een camerabewakingsoplossing  die volledig in lijn ligt met de 21e eeuw: geen serverruimte vol met recorders die duur zijn en vervangen moeten worden. Deze oplossing is volledig Cloud-Based en kan dus overal ter wereld worden benaderd. Hiernaast is het een makkelijk systeem dat door iedereen kan worden gebruikt. Oftewel, geen moeilijke software die ervoor zorgt dat het opvragen van beelden altijd lastig en omslachtig is. 

Wilt u meer weten wat Hexta voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onze website.

 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

 

Auteur: Ton van der Hoven