Over ons


Wie we zijn

Hexta is opgericht in 2003 en heeft een grote expertise opgebouwd als totaaloplosser voor terreinbeveiliging en hekwerken. Met meer dan honderd gedreven medewerkers en een landelijk bereik, kenmerken we ons door professionaliteit en een permanent streven naar innovatie. Tot onze klanten behoren bedrijven, instellingen, overheden, sportclubs en particulieren. Voor hen werken we allemaal aan hetzelfde doel: het realiseren van de best passende oplossingen.


''Ieder terrein, een eigen oplossing''

De organisatie van Hexta is zoals een goed hekwerk behoort te zijn: rechttoe-recht-aan, betrouwbaar en zeer solide. Zowel op het gebied van bedrijfsvoering als bij de toepassing van nieuwe materialen. Kwaliteit en Service zijn dan ook de kernwaarden van Hexta!

Hoe doe we dat doen

Korte lijnen binnen de organisatie maken het mogelijk snel en adequaat te handelen. We beschikken over een ervaren binnen- en buitendienst die een deskundig advies kan geven over al uw afrastering- of beveiligingsproblemen, waardoor u verzekerd bent van een passende oplossing.

Inova

Bovendien beschikt Hexta over de alleenvertegenwoordiging in Nederland van Inova schuifpoorten. Deze geavanceerde poorten behoren tot de beste ter wereld en zijn door de gepatenteerde, weggewerkte aandrijfeenheid in de onderligger uiterst betrouwbaar en fraai van vormgeving.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.