Over ons


Wij zijn wij?

Wij zijn Hexta, dé expert in terreinbeveiliging en hekwerken. Hexta is in 2003 opgericht en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in ons vakgebied. Het bedrijf telt meer dan vijftig werknemers. Ieder even gedreven en professioneel ingesteld. Hiermee hebben we een landelijk bereik en streven we constant naar innovatie voor het beste resultaat voor uw (bedrijven)terrein. Dankzij onze diversiteit aan klanten hebben wij voor ieder terrein een passende oplossing.

 

"Ieder terrein, een eigen oplossing"

Dat is bij iedere opdracht ons motto. Want in de praktijk werkt het ook zo. Geen terrein is hetzelfde en heeft zijn eigen oplossing nodig. Voor het ene terrein volstaat een 'simpel' hekwerk, het ander benodigt geavanceerde camerabeveiliging. Wat de uitdaging ook is, onze kernwaarden kwaliteit en service staan altijd voorop. 

 

Onze sectoren

Ieder terrein en zijn vorm van beveiliging is anders. Hexta heeft ervaring in het beveiligen van verschillende terreinen binnen verschillende sectoren. Onze focus ligt op Transport & Logistiek, Overheden en Productie & Industrie.
 

Meer over onze sectoren

 

Hoe gaan wij te werk?

We hebben een groot team, maar houden de lijnen kort. Hierdoor kunnen we waar nodig snel en adequaat handelen. Onze ervaren binnen- en buitendienstmedewerkers hebben altijd een desukindig advies over de uitdagingen die u heeft met de beveiliging van uw terrein. 

 

Maximale zekerheid met INOVA® schuifpoorten

Geen enkele andere poort is zo bedrijfszeker en onderhoudsvrij als de INOVA® schuifpoorten van Hexta. Onze INOVA® lijn is met de hoge mate van bedrijfszekerheid, in combinatie met de gunstige prijs én het strakke design van de poort, uniek in de markt. 

 

Extra informatie over INOVA®


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.