Certificeringen van Hexta


Al sinds het ontstaan van Hexta in 2003 staan de kernwaarden service en kwaliteit voorop. De enige manier om u dit te kunnen bieden is door geschoolde medewerkers in ons team te hebben. Al onze medewerkers bezitten de nodige certificaten om u maximaal te helpen met uw uitdagingen. 

Certificaten van Hexta

Wij kunnen goed begrijpen dat u met een professionele partij wil samenwerken aan uw terreinbeveiliging en hekwerken. Wij delen dan ook met plezier een reeks van de certificaten die in ons bezit zijn.

  • Certificaat Hekwerk Keur 
  • Certificaat ISO 9001
  • Certificaat VCA** 
  • Certicaat Veiligheidsladder Trede 2 ( SCL light) (behaald april 2022)

 

Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder)

In april 2022 hebben wij met succes deze certificering afgerond. Met SCL gaan we op de werkplek nóg bewuster om met veiligheid van de medewerkers en iedewreen eromheen. TÜV Nederland heeft uitbreide audit uitgevoerd. Bij SCL wordt gewerkt met score, men kan op basis van interviews bepalen hoe het veiligheidsgevoel bij een bedrijf leeft. De auditors geven daarvoor punten, Hexta scoorde heel goed en hoog!

VCA-opleiding met succes afgerond

Zowel alle projectleiders als de inspecteurs van Hexta hebben met succes een VCA-opleiding afgerond. Met VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers) laten we zien dat veilig én gezond werken bij ons hoog in het vaandel staan. De medewerkers van Hexta werken veilig, of werken niet. Zo eenvoudig kunnen we het stellen.

Veiligheid op uw terrein

We waarborgen de veiligheid van onze en uw medewerkers. Hierom vindt er vóór ieder project een startgesprek plaats. In dit gesprek bespreken we met de opdrachtgever de werkomstandigheden en treffen we waar nodig de passende maatregelen. 

Expertise vergroten dankzij trainingen

Wij passen innovatie graag toe in onze oplossingen, maar ook in de expertise van ons team. Met toolbox meetings die voor onze werknemers worden georganiseerd, blijven we op de hoogte van (nieuwe) gevaren op de werkvloer. Leren wij in deze trainingen over een nieuw gevaar? Dan melden wij dit direct aan de opdrachtgever voor wie dit van toepassing is en handelen we waar nodig. Zo blijft ook uw terrein zo veilig mogelijk! 

Wilt u meer informatie over de certificeringen van Hexta, of heeft u een vraag over de veiligheid van uw terrein? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. 


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.