Duurzaam ondernemen


Hexta is innovatief en kijkt altijd naar de toekomst. En dat gaat verder dan alleen kijken naar de toekomst en nieuwste ontwikkelingen op gebied van terreinbeveiliging en hekwerken. Zo streven wij naar klimaatbewust werken voor al onze opdrachtgevers. Én zorgen wij voor een optimale werksituatie voor onze collega's, waarin gezondheid en welzijn voorop staan.  

CO2-reductie dankzij klimaatbewust ondernemen

Door CO2-uitstoot te reduceren, denkt en werkt Hexta actief aan de toekomst. We creëren bewustzijn van eigen verbruik- en reductie. Hiermee kijken we niet alleen naar onze eigen activiteiten om duurzaam te ondernemen, maar stimuleren we ook onze opdrachtgevers en leveranciers. Milieuverantwoorde processen en duurzame procesvoeringen krijgen hierin bij Hexta altijd de voorkeur.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is niet alleen een voordeel voor ons, maar ook voor onze klanten. Mede hierom wijzen wij klanten altijd graag op onze duurzaamheidsinspanningen. Wanneer een onderneming dezelfde diensten aanbiedt zonder duurzaam te ondernemen, refereren wij graag aan onze inspanningen. 

branches-daylight-environment-230978.jpg

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.