Kwaliteit & veiligheid


Wij bieden voor ieder bedrijventerrein de beste oplossing voor terreinbeveiliging en hekwerken. Deze oplossing gaat ten alle tijden gepaard met kwaliteit en veiligheid. Door dit aan u te bieden, bent u met Hexta altijd zeker van het beste voor uw terrein. 

De beste kwaliteit voor uw terrein

Voor welk soort hekwerk of terreinbeveiliging u ook kiest, bij Hexta krijgt u altijd de beste kwaliteit. Onze specialisten kijken altijd samen met u naar uw terrein om alle veiligheidsrisico's te indentificeren. Hierna bieden wij de beste oplossing voor uw terrein. 

Veiligheid voor uw en onze medewerkers

We waarborgen de veiligheid van de mensen die op en rond uw terrein aanwezig zijn. Dankzij onze geschoolde en getrainde medewerkers, identificeren wij snel de werkomstandigheden van uw terrein. Hierop treffen wij de maatregelen waar deze nodig zijn voordat het project start. Zo bent u ook verzekerd van een veilige omgeving voor uw personeel, uw goederen én uw (toekomstige) klanten. 

Certificeringen

Al sinds het ontstaan van Hexta in 2003 staan de kernwaarden service en kwaliteit voorop. De enige manier om u dit te kunnen bieden, is door geschoolde medewerkers in ons team te hebben. Al onze medewerkers bezitten de nodige certificaten om u maximaal te helpen met uw uitdagingen.

Bekijk onze certificaten

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.