Maatwerk Maatwerk


Hexta beschikt over een productiehal met een eigen ontwikkelingsafdeling. Dit maakt Hexta dé partij als het gaat om afwijkende en ingewikkelde (design) producten. Op deze pagina vindt u diverse links naar eerdere projecten, deze geven aan dat wij zowel grote als kleine projecten snel en volledig in huis kunnen maken. Dit levert voor klanten extra snelheid op tijdens het leveringsproces, ook kunnen wij gelijk mee denken over de gewenste oplossing.

Oorsprong 

Al sinds 2003 is Hexta continu bezig met innoveren op het gebeid van terreinbeveiliging en hekwerken. Hierdoor kunnen we ieder terrein voorzien van de oplossing die het verdient. Naast veel producten die goed zijn uitgedacht maken wij ook producten die je nergens anders kunt vinden. Oftewel, echt maatwerk.

High-end 

Of het nu gaat om een volledig high-end terreinbeveiliging zoals bij de BSB waar veiligheid op nummer één staat. Maar ook op de Maasvlakte waar goederen van schepen de maximale veiligheid krijgen. Dit ondanks de doorstroom van enkele honderden vrachtwagens en auto’s per dag. Hier levert Hexta de veiligheid maar ook zeker de betrouwbaarheid die gewenst is.

100% maatwerk

Naast het leveren van maatwerkoplossingen voor de industrie of overheden levert Hexta ook voor sportclubs. Een groot gedeelte van onze klanten zijn dan ook de grotere voetbalclubs zoals bijv.  AZ of AFC. Hiernaast leveren wij ook kwaliteit aan de sportclubs die van kleinere omvang zijn, van hockeyclubs t/m honkbalverenigingen en alles wat hier tussen zit. Door onze jaren lange ervaring weet Hexta op ieder terrein een vellige maar ook zeker mooie oplossing te maken.

Wolvega 

Op het gebied van hekwerken kan ieder design zelf worden gefabriceerd in Wolvega, dit zorgt er dan ook voor dat Hexta een unieke positie heeft binnen de branche. Hiernaast hebben onze projectleiders de benodigde kennis in huis om in oplossingen te denken. Dit wordt nog eens versterkt door een vakkundig team van professionals in Waddinxveen.  

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.