Over ons


Hexta behoort tot de top van terreinbeveiliging en hekwerkleveranciers in Nederland en levert aan bedrijfsleven, overheid en aannemers. Hexta is specialist op gebied van (integrale) buitenbeveiliging met bijbehorende services en biedt de juiste oplossing voor afrastering voor sport & spel en recreatieprojecten.

Lees meer

''Ieder terrein, een eigen oplossing''

De organisatie van Hexta is zoals een goed hekwerk behoort te zijn: rechttoe-recht-aan, betrouwbaar en zeer solide. Zowel op het gebied van bedrijfsvoering als bij de toepassing van nieuwe materialen. Kwaliteit en Service zijn dan ook de kernwaarden van Hexta!

Hoe doe we dat doen

Korte lijnen binnen de organisatie maken het mogelijk snel en adequaat te handelen. We beschikken over een ervaren binnen- en buitendienst die een deskundig advies kan geven over al uw afrastering- of beveiligingsproblemen, waardoor u verzekerd bent van een passende oplossing.

Wolvega

Een eigen productiecentrum in Wolvega geeft ons de mogelijkheid in korte tijd over kwaliteitsmaterialen te beschikken. Het productiecentrum is uitgerust met de modernste apparatuur en ervaren mensen, zodat wij efficiënt standaard materialen maar ook ingewikkelde, custom made producten te kunnen vervaardigen.

Inova

Bovendien beschikt Hexta over de alleenvertegenwoordiging in Nederland van Inova schuifpoorten. Deze geavanceerde poorten behoren tot de beste ter wereld en zijn door de gepatenteerde, weggewerkte aandrijfeenheid in de onderligger uiterst betrouwbaar en fraai van vormgeving.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kun je ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we je helpen met service en onderhoud?

Via de mail kun je ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

 Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.