Waarom kiest u voor Hexta?


Met Hexta heeft u een expert als partner. Wij zijn altijd op zoek naar innovaties in de markt, om zo voor u de allerbeste oplossing te bieden. Ieder terrein verschilt en heeft daarmee een ander risicoprofiel. Onze oplossingen zijn dus ook op diverse beveiligingsniveaus toepasbaar. Door uw terrein zo goed mogelijk te weren van onbevoegden, kunt u zich zorgeloos focussen op uw eigen werkzaamheden.

 

Meer dan 17 jaar ervaring in terreinbeveiliging

Hoe meer oplossingen er zijn, hoe lastiger voor u de keuze is. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te bepalen. Onze adviseurs kijken namelijk graag samen naar de uitdagingen en beveiligingsrisico's van uw terrein. Op basis hiervan krijgt u een advies op maat welk hekwerk of welk beveiliginssysteem bij uw terrein past. 

Samen kijken naar mijn terrein

 

Oplossingen voor ieder bedrijventerrein

Het terreinbeveiligings- en hekwerkprogramma van Hexta omvat een uitgebreide reeks aan verschillende innovatieve producten. Voor ieder risicoprofiel hebben wij passende terreinbeveiliging. Daarnaast zijn toegangspoorten evenals hekwerken ook in verschillende beveiligingsniveaus verkrijgbaar. 

 

Betrouwbare service

Met de aanpak van Hexta bent u verzekerd van een betrouwbare, langdurige beveiliging van uw (bedrijfs)terrein. Door de kosten voor de gebruiker betaalbaar te houden, voorkomen wij onnodige en vervelende kostenposten. 'Service en onderhoud' is bij ons dan ook meer dan het repareren van een spijl of het dichten van een gat in uw hekwerk. Wij zijn uw specialist op gebied van al uw terreinbeveiliging en denken actief met u mee waar nodig. 

 

Heeft u advies nodig van een van onze specialisten? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.