Waarom kiest u voor Hexta


Het aanbod van Hexta omvat een uitgebreide reeks innovatieve producten. Omdat ieder terrein verschilt en een ander risicoprofiel kan hebben, zijn onze producten in verschillende beveiligingsniveaus verkrijgbaar. Maar hoe bepaalt u wat de beste oplossing is? Gelukkig hoeft u niet alles zelf te bedenken. Onze adviseurs helpen u met gedegen advies en kijken samen met u welk hekwerk of welk systeem het beste bij uw terrein past.

Hexta

Het terreinbeveiligings en hekwerkprogramma van Hexta omvat een uitgebreide reeks aan verschillende innovatieve producten. Voor ieder risicoprofiel hebben wij een passende oplossing. Daarnaast zijn toegangspoorten evenals hekwerken ook in verschillende beveilgingsniveaus verkrijgbaar.

Veiligheid

De meest belangrijke en veelvoorkomende reden bij het plaatsen van een hek is dan ook veiligheid. Een en stevig hekwerk is het eerste vereiste om niet gewenste bezoekers tegen te gaan. Daarnaast plaatst Hexta vaak nog meer beveiligingsdetails toe. Denk hierbij aan, detectiesystemen en camerasystemen. Verschillende hekwerken worden voor verschillende plekken gebruikt. Zo wordt een schutting vrijwel altijd om een tuin geplaatst, en een spijlenhekwerk eerder om een bedrijfsterrein. Vraag onze adviseur welk hekwerk het beste bij uw terrein past.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

 Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.