Waarom kiest u voor Hexta


Hekwerk dient als afscheiding van uw(bedrijven)terrein maar is met name bedoeld om uw eigendommen veilig af te schermen. Niet ieder hekwerk is geschikt als veilige afscheiding voor uw erf of bedrijventerrein. Daarom inventariseren wij eerst samen welke risico’s uw eigendommen lopen en welk hek de meest geschikte afrastering voor u is.

Hexta

Het terreinbeveiligings en hekwerkprogramma van Hexta omvat een uitgebreide reeks aan verschillende innovatieve producten. Voor ieder risicoprofiel hebben wij een passende oplossing. Daarnaast zijn toegangspoorten evenals hekwerken ook in verschillende beveilgingsniveaus verkrijgbaar.

Veiligheid

De meest belangrijke en veelvoorkomende reden bij het plaatsen van een hek is dan ook veiligheid. Een en stevig hekwerk is het eerste vereiste om niet gewenste bezoekers tegen te gaan. Daarnaast plaatst Hexta vaak nog meer beveiligingsdetails toe. Denk hierbij aan, detectiesystemen en camerasystemen. Verschillende hekwerken worden voor verschillende plekken gebruikt. Zo wordt een schutting vrijwel altijd om een tuin geplaatst, en een spijlenhekwerk eerder om een bedrijfsterrein. Vraag onze adviseur welk hekwerk het beste bij uw terrein past.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

 Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.