Herinrichting jachthaven in Brabantse Delta


Het Waterschap De Brabantse Delta heeft in 2010 besloten tot herinrichting van de Overdiepse Polder en het rivierengebied tussen Den Bosch en Waspik. Met het Plan Ruimte voor de Rivieren zorgt het waterschap voor droge voeten voor 4 miljoen inwoners en het voortbestaan van vele boerderijen.

Lees meer

Overdiepse Polder

Onderdeel van het plan is het bouwen van terpen en herstructureren van dijken. Daarbij is er ruimte gepland voor recreatie en ecologie rondom de zijrivier van de Bergsche Maas. Deze zijrivier - genaamd het Oude Maasje - huisvest een gelijknamige jachthaven. De jachthaven heeft een botenopslag met erf en ecologische zone van totaal 6 hectare groot. De eigenaar van de jachthaven - de heer Rekkers - verzocht ons om een afrastering die zowel bezoekersvriendelijk als veiligstellend is. Jachteigenaren wensen immers een plezierige toegang maar ook een veilige ligplaats tegen diefstal en criminaliteit.

Hexta

Ter afrastering heeft Hexta 600 meter passend hekwerk tegen de nieuwe dijk geplaatst. Daarnaast hebben wij de oprit naar de jachthaven van een lage doorrijpoort en toegangscontrole voorzien.

Veilige jachthaven

Met plezier heeft Hexta haar bijdrage geleverd aan een toegankelijke en veilige jachthaven. Momenteel wordt aan de herinrichting van de Overdiepse Polder de laatste hand gelegd. Grond voor de verdere ecologische zone en recreatie is inmiddels aangelegd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.